Oct 5, 2012

~ KP JKM bersama kami ~

assalamualaikum
hari ni hari jumaat...bersiaran lambat..sebab mengemas umah bagai la.....almaklumlah cuti....
ok nak citer pasal kejadian hari..hari selasa ke rabu erk...lupa...masa ni KP datang opis kami.....
pengarah cheqna ( yang pakai baju kaler oren ) datang jugak....kami sambut le.....dia tengok cheqna
" na..bakpe aku tgk mung dok rock je....letih je....aku kata doh..dang nikoh gitulah......hahahahaha" 
" mende gok cik mi....saya ok je"
" mung alahan ke?" cik mi tanya lagi
" dok eh..." n then kami terus masuk bilik meeting
ni masa meeting ngan KP...4 tahun cheqna keje ni la first time KP turun opis kami...sangat berbangga..SEKADAR BERKONGSI sila jeles ye 
tekun mendengar amanat ni sambil sengeh2.....=)
sambil sembang sambil makan....penting ni
pas setel...nak kuar untuk bergambar...sekali lagi berlaku
"na...mung sihat???" cik mi tanya lagi..ouh..cikmi tu pengarah cheqna ok...sambil cik mi tanya matanya menghala ke perut cheqna....
cheqna yang faham maksud cikmi terus ketawa...
"heh...mung ni berehi sungguh suka"
"dekpun cikmi tengok ke perut saya ekpun....saya dok ngandung pun lagi" cheqna menjawab sambil ketawa
"mung gok ehhhh" 
pastu kami terus keluar untuk bergambar 
ni masa KP dah nak balik....sempat lagi..kan ke bergambar dimana saja motto cheqna hahahaha
ni bergambar bersama KP.. Pengarah dan staff opis.....ok cheqna duk sebelah pengarah cheqna...cikmi tu....korang tau...masa nak tunggu camerawomen setting...kami dah siap2 duduk..boleh cik mi berbisik di telinga cheqna
"na...aku rasa macam pengantin je"
cheqna on the spot ketawa..
"mung ni..."
ngek kan pengarah cheqna....sempoi je dia...tapi time keje memang tegas yang amat la...time rileks santai memang kepala giler2......bagi yang tak biasa ngan dia..memang akan kata cikmi bekeng...bagi cheqna selagi kerja kita berjalan lancar...setiap arahan yang dia berikan dilaksanakan dengan baik...no hal.....
ok nak sambung jemur kain plak.....

6 comments:

  1. Sambil nak jemur kain pun boleh buat cerita lagi tu. Betul la anak mama ni, kat mana2 pun dia bantai ambik gambo! :)

    ReplyDelete
  2. hehehe.. ok la kalau cam tu.. x stress sgt keje kan..

    ReplyDelete
  3. Bos yg baik bukan yg ditakuti cheqna kan tapi yg dihormati...

    ReplyDelete

~ thanks sebab sudi tinggalkan komen.....sayang anda semua......~