Oct 17, 2012

~ kerana korang..bahagian last ~

assalamualaikum
ok...last citer..bab satu kat SINI dan bab dua kat SINI kalau rajin sila baca..kalau malas sila ke tanda 'x; terima kasih =)
yang ni masa sambut birth iwan...kami always bersama...kalau tak cukup korum rasa x besh je...
yang ni plak masa program kaunter bergerak..cheqna masik bujang lagi masa ni...nisa dah kahwin rasanya..masa ni mungkin nisa tengah alahan kot....
yang ni tahun bile erk..kat sri aman seafood..masa ni semek ni praktikal kat Taman Sinar Harapan...wani g amik dia n kami makan kat sini...ada pogram apa ntah..ke kami saja2 lepak makan sama2...lupa..wani dah kahwin belum..lupa...nisa belum kami kenal...iwan tukang snap gambo ni...cheqna lum kenal lagi suami cheqna time ni
yang ni plak kat pantry opis...bekpes...ala..apa nak diherankan...kan ke bergambar itu menjadi habit kami...walau dimana saja berada..nok2 wani..pantang napok kamera...g sua lalu muka...hahahahaha
yang ni plak last year..ouhh nisa lum nikah lagi time ni...masa ni pogram gotong royong kat mana ntah..lupa..wani ada...tukang snap gambo....
yang ni plak masa sambut birth nisa...walau kecik tapi tetap besh..yelah..dengan wani yang menyorok bawah meja cheqna konon2 nak suprisekan nisa....dengan cara kami panggil nisa suh masuk bilik cheqna nyer...haishhh best plak bila diingat =)
yang ni masa makan pizza hut...bulan 12 tahun lepas....time kat kamera cheqna ok....betul la tu tarikh ni =) sangat besh makan chicken wings yang ada madu tu....uishhhh sedapnya.....
yang ni masa perarakan maulud nabi.....
yang ni plak masa wani belanja makan kat batu rakit...ICT...lagi 2 bulan sebelum cheqna bergelar isteri time ni...
yang ni plak seminggu sebelum cheqna menamatkan zaman bujang cheqna...yang ni kat kenyir....
yang ni plak baru lagi..hujung bulan 9..pogram cheqna...with ibu tunggal..diorang je yang banyak tolong cheqna...mereka2 ni senang menghulurkan tangan bagi bantuan kepada cheqna
yang ni masa kat umah lin...lin masak laksa penang....time rehat g makan ramai...cheqna belum nikah lagi ni..
ok ni part last..saje nak imbas kenangan ngan bebudak ni..kot2 la pasni cheqna dah tak de kat sini lagi ke...huhuhu...
ekceli..SALAH SATU KEKUATAN CHEQNA UNTUK DATANG OPIS ADALAH MEREKA MEREKA INI...kalau tak de mereka....erm....bak kata kak oya kena cari ekstrinsik r...

9 comments:

  1. Kc pun sama mcm Cheqna ~ kawan2 baik jadi penguat semangat utk pegi kerja.

    ReplyDelete
  2. bunyi macam nak cari keje tmpt lain je cheqna..rakan2 yg baik mmg sukar dicari ganti..

    ReplyDelete
  3. Semoga kekal bersahabat sehingga ke akhir usia :)

    ReplyDelete
  4. pantry opis dah macam dapur kat rumah! bahahaha

    jernihnya air kat kenyir tu....rasa nak mandi aja tgk air tu..:P

    ReplyDelete
  5. recall blk kenangan indah semlm mampu buat kita trsenyum.....

    ReplyDelete
  6. betul tu kawan2 ni adalah kekuatan kita...
    hehehe
    seronok kan bila ingat kenangan lalu yang manis tu
    :)

    ReplyDelete

~ thanks sebab sudi tinggalkan komen.....sayang anda semua......~