Oct 17, 2012

~ kerana korang bahagian 2 ~

sambungan bahagian 1..meh kita layan kan lagi gambar2 meh
see..ada orang tak puas hati dengan cheqna....jeles le tu...ni gambar masa pogram wani...gotong royong kat umah klien dia...POK MAT LEBEY....
ni masa packing barang banjir...packing barang untuk mangsa...ada ketikanya kami tergelak jugak....ada ke pakcik makcik yang pakai yang kami pegang tu...tiap kali nak g bagi barang...kami tengok gak mangsa...kalau mangsa lelaki..apa kejadahnya kami bagi mende alah ni kan..
ni masa nisa kahwin...11.11.11..dan due dia untuk bersalin dijangka 11.11.12..pandai nisa....=) masa ni iwan sampai lambat kot....as usual kami kan suka bergambar..
yang ni masa pogram ape erk kat belakang opis..lupa..rakan muda kot..linda masih pakai spek masa ni..skang??pakai CL you.....tok guru dia tu haa..yang tudung hitam tu..bakal mummy..=)
ouhhh..penuh kenangan gambar ini......lalalalalalala....yang ni tahun 2008 rasanya....ada majlis kat TER...encik...encik baca kan blog saya kan????moga encik senyum la bila tengok gambar ni ye encik....=) shahlan...x payah nak gelak2 bagai ye...gelak je kuat2...hahahahahaha
yang ni masa majlis pembayaran NKRA...iwan aka aaron aziz ko....x pelah..kita iyakan je..ekekeke..haji tu poyo je tu....sedar2 pen dah tak de...pahtu sengeh2....
yang ni masa open house umah iwan...masa ni lah i sangat2 berduka lara you all..tapi tetap senyum sehinggakan mereka2 ini x mampu kesan apa yang cheqna alami...sehinggalah cheqna bukak mulut..ekekeke..masa ni nisa tak kahwin lagi...cheqna lagi lah lum kahwin....hahahahaha
banyak perkara kami lakukan bersama..nanti sambungan ke3 plak ye....besh jugak imbas kenangan2 lama ni...boleh senyum sendirian you.....=)
apa??dah muak erk dengan kisah cheqna ni??ghasak...cheqna nak jugak story lagi satu bahagian....hahahahaha 

9 comments:

  1. wah imbas kisoh2 lame.. biasanya bila kenang2 semula kisoh2 lama buat timbul pelbagai rasa kan? saya sejak tubik u, jarang bergambor.. jd dop wape minat pasal tok laki dop brp sporting bab2 ingterprem.. dop sedap gambor sorang..

    tp kan kalu takdop gambor, takdop kenangan kata orang.. nok imbas semula kehidupan lalu mesti ada gok kesah2 yang tecicir nak diabadikan

    ReplyDelete
  2. wah...ade gambar lame..gambar atas kt rmah pok mat lebey..time i pegnent kat wina..tgh mabuk lagi time tuh..

    ReplyDelete
  3. bestnya cheqna, macam byk ja aktiviti cheqna..

    ReplyDelete
  4. Buat je cheqna... kakak baca dan tumpang tengok aje:)

    ReplyDelete
  5. Byk yea kenangan2 Cheqna bersama2 member yg sporting.

    ReplyDelete
  6. kalu banyak gambo xder nyer nak bosan..... letak tiap2 ari pon x per... hehe

    ReplyDelete

~ thanks sebab sudi tinggalkan komen.....sayang anda semua......~