Oct 31, 2012

~ kaunseling organisasi PDK HT 2012 ~

assalamualaikum
ni kisah on 18.10.2012..dah lama terperap dalam draft...ekceli on 18.10.2012 tu cheqna ada program yang cheqna handle untuk petugas pemulihan dalam komuniti atau lebih dikenali dengan nama PDK...daerah hulu terengganu..seramai 25 orang petugas yang terlibat
ni masa pendaftaran..iwan yang jadi tukang pendaftaran..=) suka latu..almaklumlah petugas2 PDK semuanya wanita =)
wani, faridah dan nisa..nisa ni penyelaras bahagian OKU...jadi PDK ni under pengawasan dia lah...wani ngan dah cheqna mintak tolong diorang handle bahagian makan....walau ada insiden tapi korang memang best r....=)
program kali ini cheqna libatkan kak oya dan juga shahlan....cheqna as a pemerhati bebas la =) ingat senang ke nak buat program ni?????tapi alhamdulillah..dengan bantuan mereka2 yang sangat membantu semuanya jadi mudah =)
antara xtvt yang shahla handle...punyalah semangat..ngan shahlan sekali terlibat.....
ni masa last...isi borang penilaain...so far alhamdulillah la....semuanya berjalan dengan baik dan lancar...Allah ada bersama cheqna....=)

10 comments:

  1. dpt pula feedback yang bagus lagi bersemangat..
    moga dipermudahkan segalanya buat cheqna....

    ReplyDelete
  2. Replies
    1. cheqna x joget la....kalau cheqna joget mau bergegar dewan tu
      ekekekeke

      Delete
  3. comel baju cheqna, napok bunga timbul gitu hihi

    ReplyDelete
  4. banyak benda yang cheqna buat yerk...
    memang baju cheqna menyerlah...

    ReplyDelete
  5. Salam Kenal Cheq Na

    Meriah betul bila ada aktviti pejabat.

    Done follow cheq Na~

    ReplyDelete

~ thanks sebab sudi tinggalkan komen.....sayang anda semua......~