Oct 2, 2012

~ AJK Cenderahati ~

assalamualaikum
cheqna still sibuk....masuk bulan Oktober pun sibuk....ya allah..sabar jela....kepala sakit memang x leh nak kata pape lagi.....ujian dari Allah...senyum =)
ok..dari last 2 weeks..cheqna sibuk dengan urusan kelab sukan dan kebajikan..cheqna dilantik sebagai 'gadis cantik' hahahaha...x la..cheqna dilantik sebagai orang yang menguruskan bab2 hadiah..cenderahati...untuk hari keluarga jkmnt 2012...dari goodies untuk anak2...cenderahati untuk kakitangan yang hadir....dan juga cenderahati untuk perasmi...hadiah game yang diadakan...semua cheqna yang uruskan....bab membeli...cheqna heret incik suami sama...dialah yang tukang pilih barang..angkut barang...hahahahaha bila lagi nak suh incik suami merasa keje2 cheqna...officer bukan duk opis semata2 ye....bukan buat keje hakiki semata2 ok....patutnya orang macam cheqna la yang dapat APC..erkkkk....orang cam 'KITA' x de sape yang pandang kan shahlan kan????takpe...cheqna tak pandang semua tu...janji happy....=)
bab membungkus...memang x dapat la kalau cheqna buat sensorang...so cheqna mintak tolong ngan izarina...so izarina mintak pelatih2 kat STB yang tolong membungkus.....cepat je bebudak ni buat keje...alhamdulillah....
yang ni masa nak bungkus goodies....seronok tengok budak2 ni buat keje...ouh..kenapa dihitamkan wajah mereka???salah dibawah AKK 2001 kalau cheqna dedahkan wajah diorang....jadi terpaksa buat cam ni...
alhamdulillah...program hari keluarga dapat dijalankan pada 29.9.2012..tapi malangnya cheqna tak dapat join...cheqna diserang cherry berry....sehinggakan hari ahad pun cheqna cuti...x larat weh....
dan skang fokus untuk mesyuarat agong kelab sukan plak...dalam kelab..cheqna dilantik sebagai ALONG...muka cute macam cheqna dilantik jadi ALONG... xsesuai tau....hahahahaha..ikutkan 4.10 mesyuarat agong..tapi dengar2 khabar terpaksa ditunda lagi......erm....banyak lagi perkara nak kena setel ni...jadi kalau cheqna tenggelam timbul...harap maklum...=)
sekian..laporan kesibukan dari cheqna...ekceli korang...banyak tau cheqna nak sharing....tunggu la ye.....=)

8 comments:

  1. Bonus pun dah confirm memang patutlah busy cheqna baru setimpal...

    ReplyDelete
  2. ye la ye la tunggu la niiiii...tungguu...tunguuuu...

    ReplyDelete
  3. buzy sungguh cheqna kite ni...
    yea la... sapa lagi nak diharapkan, kan.. hehehe...
    ape pun, jaga kesihatan n jaga makan minum tu...
    take care! asyik sibuk keje je... rileks2 jap!

    ReplyDelete
  4. cheqna yang busy...
    nanti adalah balasan yang baik untuk cheqna..
    amin....

    ReplyDelete

~ thanks sebab sudi tinggalkan komen.....sayang anda semua......~