Sep 3, 2012

~ sifu anda siapa??~

assalamualaikum
ekceli pada 30 Ogos 2012 maka genaplah usia blog curahan rasa 3 tahun..laa...baru 3 tahun ke??macam dah bertahun2 cheqna berblog..eceh...
banyak benda..perkara....suka duka...yang berlaku sepanjang berblog..alhamdulillah dalam tempoh 3 tahun ni cheqna x pernah diganggu dengan komen2 x baik dari makcik or pakcik anon...yelah..dah blog cheqna ni bukannya hot pun....blogger picisan je pun..tapi cheqna happy =) walaupun sekadar berblog untuk suka2...suka2 pun dapat gak ramai kawan...
ok..just nak tanya...sape sebenarnya sifu anda dalam dunia berblog ni???meh share meh....cheqna punya sifu????ni haa..
>
>
>
kenal???ada yang kenal..dan mungkin ada yang tak kenal..makcik ni dah tak aktif macam dulu....kat blog la...kat fb memang aktif sangat.....tapi hari ni ntah apa mimpi...tetiba diupdated blog semanis senyuman dia tu =)
ahkak linda ni la sifu cheqna dalam dunia blog ni....dari alam maya..kami jumpa di alam nyata..gambar ni masa ahkak linda buat kejutan datang opis cheqna...pastu kali kedua datang masa kenduri cheqna baru2 ni...tapi cheqna x sempat nak bergambar ngan ahkak linda...ahkak linda kot sempat snap gambo guna kamera dia...
banyak ilmu yang kak linda bagi....tapi sudahnya sifu makin kurang mengupdated blog..anak murid plak yang terlebih aktif...
mek kak!!!!!!!!!silala rajin updated blog ye.....
so..sape sifu anda??share la....bagi link sekali...kot2 boleh terjah =)
err...blog cheqna makin kurang erk pembaca??komen makin sikit tu...ekekekeke..cheqna bajet cheqna hanis zalikha...yuyu...jejari runcing..redmummy...fatin liyana...ain salam....hahahaha

14 comments:

  1. aa'ah cheqna, kite kenal blogger yg bernama kak Linda tu..dia tak aktif blogging erk... nak add kat FB dia la, hehehe...

    ReplyDelete
  2. ade cikgu kktm yg jadi sifu akak mase buat blog nih..lepas tu peram setahun sb cikgu tu pindah!hahahaahahaa....

    ReplyDelete
  3. sifu masz adalah sume yang ada blog kat alam maya nieh... coz sume adalah rujukan masz untuk buat blog... hehe

    but 1st org yang ajar masz guna blog adalah sis lylie ... but dia jarang update, maklumla orang sibuk kan, thanx to her coz kenalkan blog ni kat masz.. hehe

    ReplyDelete
  4. selamat hari raya maaf zahir batin..
    sifu akk ank dan kengkawan alam maya la...hurmm..sapa lagi

    ReplyDelete
  5. baru sampai nak ucapkan selamat hari raya nih.. =)

    ReplyDelete
  6. cheqna..rindu cheqna..lama xjengguk sini sebab jarang update blog lepas bersalin hari tu.. apapun selamat hari raya tuk cheqna maaf ada salah silap deh..

    ReplyDelete
  7. selamat hari jadi CURAHAN RASA, di doakan moga tuan empunya blog dipermudahkan segala urusan didunia & akhirat kelak.. Amin.

    ReplyDelete
  8. takder sifu lak... main redah jerr... suka suki....

    ReplyDelete
  9. Wah ade sifu.. Hihihi.. Masa ros start wat blog ni sbb sonok tgk blog ben ashaari..kira dia la sifu kot..hahahh

    ReplyDelete
  10. ada sifu yerk...
    akakni main hantamjer buat blog dulu...
    suka2 jadi hobi dah sekarang.... tak update tak best...

    ReplyDelete
  11. happy blog anniversary!
    cheqna dikesempatan yg ada maaf zahir dan batin ya sepanjang kita berblog...selamat hari raya :)

    ReplyDelete

~ thanks sebab sudi tinggalkan komen.....sayang anda semua......~