Sep 4, 2012

~ nuffnang..ada sesiapa boleh tolong cheqna??~

assalamualaikum
nak mintak tolong sikit.....
ni ha....walaupun duit nuffnang x seberapa....tapi kalau dicashoutkan dah dapat beli topap hahahaha..cumanya cheqna ada sedikit masalah...sikit je...x banyak...hehehehe sudilah kiranya menolong hamba ini ye =)
x banyak pun..almaklumlah blogger picisan cam cheqna ni mana leh dapat ribu riban cam orang lain....ekekeke lagipun duit ni bukan tujuan utama cheqna berblog....nuffnang ni pun ada rakan blogger yang daftarkan untuk cheqna..cheqna mana reti semua tu..hahaha bocor rahsia....hahaha
cumanya....cheqna x leh nak cash out sebab..nama cheqna x de binti...tak seperti dalam ic...so ada cara nak buat ke supaya cheqna boleh cash out???
ada sesape leh tolong????
terima kasih atas pertolongan anda

8 comments:

  1. ermm....mcm mana nak tolong ni...saya pun tak reti gak ni...adoiii...

    ReplyDelete
  2. dulu2 nama akak pun tak letak binti, tapi lepas tu akak hantar ticket ke nuffnang untuk change payee name yang ada binti, dia betulkan dan kemudian settle boleh dah cash out.

    Cheqna pergi ke bahagian profile settings, kat bahagian payee/full name tu, bawah dia ada link untuk tukar payee name ke nuffnang. Klik send ticket tu, dan hantarlah apa perubahan yg cheqna nak buat. Nuffnang pasti tolong dengan mudah, ikut je step dia ya....

    ReplyDelete
    Replies
    1. okey..kak yus dah jawab ;)
      saya pun baru cash out semalam..hehe
      x banyak..rm70 je pun.hahaha pecah rahsia

      Delete
    2. kes sama gak..dulu xde binti..hantar tiket suh tukar...pastu settle

      Delete
  3. rasanya ada terbaca kat blog org tadi mcm mana nak cashoutkan

    ReplyDelete
  4. yup betul kena hantar ticket ke nuffnang dulu, minta depa betulkan nama

    ReplyDelete
  5. Dah ada yang jawab, tak payahlah mama jawab lagi... hehehe... :)

    ReplyDelete

~ thanks sebab sudi tinggalkan komen.....sayang anda semua......~