Sep 20, 2012

~ masihkah aku ada dihatimu??~

assalamualaikum
Allahuakbar....
syukur pada Allah kerana masih memberi ruang kepada diri ini untuk menghirup udara dimuka bumi ini...alhamdulillah..
Ya Allah....sangat merindui untuk bersenang lenang di blog ini...hari ini berkesempatan bukak blog..masuk paswod bagai...eh eh...dah berubah wajah..tu pun setelah minah ni bertanya pasal blog..almaklumlah cheqna kan sifu dia...hahahahaha
alahai..macam kekok la plop dengan wajah baru blog ni...
cheqna baru habis bagi talk dekat klinik kesihatan wakaf tapai..untuk penjaga pesakit mental...sesungguhnya cheqna memang busy..sangat2...tapi ni memang curi masa jap jengah blog...esok ke Merang..program Shahlan...pastu stat ahad cheqna kena sibuk uruskan pasal hari keluarga JKMNT...khamis pogram bersama ibu dan bapa tunggal...jumaat dan sabtu ke marang program hari keluarga...memang bulan 9 semput....balik umah ma pun tak sempat..bulan 10 ni lepas selesai mesyuarat agong kelab sukan cheqna nak cuti seminggu...nak kemana??lum tau lagi..
maaf pada mereka2 yang menantikan n3 baru dari cheqna..memang banyak nak share..tapi cheqna fikir kalau cheqna update..anda semua baca..tinggal komen..dan dalam masa yang sama cheqna tak singgah mahupun tegur anda...x adil rasanya kan....jadi better cheqna setelkan kesibukan cheqna yang ternyata bukan membuat2 sibuk...tapi memang sibuk...n then baru cheqna bersenang lenang dengan blog kesayangan ini...boleh????cheqna tau ada silent reader cheqna yang tertunggu2 dan hampa bila blog cheqna seakan berhabuk dan bersawang sudah..sabar ok...doakan moga segala urusan cheqna berjalan lancar..insyaallah...
errrr...tajuk tak leh blah =) 

14 comments:

  1. cecepat selesaikan urusan tu cheqna, pehtu boleh bersenang lenang nak blog..... ofkos cheqna ada di hati ini..... walau x selalu bg komen..... ngeh3

    ReplyDelete
  2. Mama doakan segalanya berjalan dengan teratur dan lancar. :)

    ReplyDelete
  3. Baguz laa sesama buzy tahun dpn bonuss lagi OT sam sama merasa

    ReplyDelete
  4. Nampak dan jelas teramatlah padat schedule cheqna. T

    ReplyDelete
  5. bz sangat cheqna ni hehe.. takpe tk ur tme..

    ReplyDelete
  6. hahaha memang sgt xleh blah tajuk cheqna tu. ni skrg dah free ke? dh boleh buat entry banyak2??? :)

    ReplyDelete
  7. assalam cheqna..kerja kan cheqna..tak pe nanti ada masa boleh la update cite baru cheqna

    ReplyDelete
  8. best tajuk ni... hehehe...
    kalo saya mai sini, cheqna mesti mai blog saya kan.. tak yah pelawa2 pun.. hehehe.. cheqna memahami kan...kan... hehehe...bebile free n teringat singgah yea!

    ReplyDelete
  9. bz gayanya tu dik,
    semoga lepas ni ada saja entry dari cheqna

    ReplyDelete
  10. kerja kerja juga ,
    sibuk - sibuk jugaa...
    kesihatanmu jgn lupa ..
    termasuk makan minum pakai en suami jugaaaa...



    ReplyDelete
  11. sian nye cikna./...tp yg penting jgn tinggal makan ye..

    ReplyDelete

~ thanks sebab sudi tinggalkan komen.....sayang anda semua......~