Sep 28, 2012

~ hari ini punya keje ~

assalamualaikum
hari ni lambat bersiaran dan juga tak menjengah lagi korang...sebabnya pagi tadi cheqna ada program...dekat je pun..dibuat di dewan library depan opis cheqna..program motivasi untuk penerima bantuan kanak kanak yang terdiri daripada ibu2 dan juga bapa2 tunggal..meh layankan gambar meh
antara senarai nama peserta yang terlibat
sedang mengadu kepada linda..almaklumlah peserta tak ramai yang sampai sedangkan penceramah dah sampai....berdebar weh....salah satu perkara yang mendebarkan kalau buat program adalah kehadiran peserta...hanya yang terlibat je tau camana rasanya..
pendaftaran..lagi 2 orang tu tukang tengok betul ke tak yang tukang pendaftar tu buat kerja 
puan nisa..menunggu masa untuk menerima kehadiran baby sulung...bernikah 11.11.11..dan babynya dijangka kuar pada 11.11.12..pandai ko nisa
si tukang tengok kamera pun sedang menunggu kelahiran baby first dia jugak....dijangka bakal menjengah dunia pada 12.4.2013 insyaallah.....yang tukang taip???insyaallah..doakanlah...
sesi perkongsian bersama En. Kamarulzaman Awang dari YPK
kalu dang wehi gambo gak.....
cik sit..pemilih blog INI dan of coz mek cantik aka pemilik blog curahan rasa..lalalala
sedang dibrain wash oleh encik Sit Bin Ching
apa yang sedang ditunjukkan beliau ini???ekekeke apapun alhamdulillah...program berjalan lancar...dan thanks pada semua yang sudi bantu cheqna...alhamdulillah..
ok dah..jom balik...330 ptg sudah...baiiii..

12 comments:

  1. awalnye balik ..syok nye sana khamis je balik awal

    ReplyDelete
  2. Selamat balik ke rumah dan selamat memasak untuk En Suami. :)

    ReplyDelete
  3. Cantik tarikh due date nisa tu,genap sthn,utk Cheqna kak Nurul doakan semoga dpt cepat2.

    ReplyDelete
  4. err..agak agak kalo dtg ceramah kat sini ko kenal aku tak?kekekkeeke...

    ReplyDelete
  5. cheq na, rindu cheq na, awal cheq na balik tuh..

    ReplyDelete
  6. dasatler cheq na... akak suruh berdiri kedepan oleh penceramah pun dah ketaq...

    ReplyDelete
  7. lepas ni bagi ceramah kat maner plak yerk?..... hehe

    ReplyDelete
  8. cheqna...lama tak masuk blog...saya sibuk sikit...cheqna pun nampak sibuk juga ye..

    ReplyDelete
  9. agak2nya hubby kat rumah tu biasa kena 'ceramah' oleh cheqna dak..?

    ReplyDelete
  10. Cheqna, kawan2 keliling Cheqna ramai yg pregnant, InsyaAllah tak lama lagi giliran cheqna, teruskan usaha+doa yea! pasti ade pasni.. sabar sama2 kite nntikan berita baik ini...Amin.....

    ReplyDelete

~ thanks sebab sudi tinggalkan komen.....sayang anda semua......~