Sep 24, 2012

~pemenang contest .~

assalamualaikum
berkenaan N3 INI dengan ini cheqna umumkan rakan blogger yang menyertai..pertamanya maaf sebab terlalu lama amik masa untuk umumkan pemenang...err...ekceli bukan saja umumkan pemenang..tapi update blog pun dah terlalu lama ditinggalkan..apatah lagi untuk berjalan jalan ke blog yang lain..
tahniah dan terima kasih kepada
1 ) Bert - baca DISINI
2) Mawar Berduri - baca DISINI
3 ) salya07 - baca DISINI
4 ) pn. sheila - baca DISINI
5 ) emme - baca DISINI
6 ) err......
ekceli 5 orang je yang sertai...sedih mak....hehehehehe..jadi disebabkan 5 orang je yang sertai..makanya cheqna dengan ini ingin memberi kelima2 rakan yang menyertai hadiah.....jadinya cheqna mohon pada rakan2 yang cheqna mentionkan namanya ini untuk menghubungi cheqna di talian eh eh eh...hahahah sila emelkan nama alamat n no phone ke emel cheqna - alangfarina@yahoo.com untuk pengeposan hadiah yang tak seberapa sebagai tanda penghargaan menyertai contest cheqna.....
tahniah la pada rakan2 yang menyertai dan sangat2 terima kasih...just for fun kan disamping dapat mengimbas kenangan dulu2.....senyum lagi =)
so...sila emelkan ye...n sorry sebab cheqna amik masa yang lama untuk update semua ni =)

7 comments:

  1. At first kakak nak join tapi kena tepek gambar tu yg susah sikit - malu tau dah tua-tua nie.

    Tahniah semuanya:)

    ReplyDelete
  2. tahnaih pada semua pemenang yer, nak join ari tu tapi x sempat lah hehehe

    ReplyDelete
  3. tahniah pada semua yang menyertai dan dah jadi pemenang.

    ReplyDelete
  4. duk ade je cerita tu dlm draf..hehehe..sory cheqnaaaa!so sory..bukan tak nak join tapi rasa mcm ... alaaa..mood x kene nak bercerita..

    ReplyDelete
  5. Ros pun sama nk join tp ros xbercinta.. Tu yg susah :( kenai trus kawen... Ekkekke.. Sory cheqna...

    ReplyDelete
  6. yeayy sume menang hehee... ok cheqna nanti saya email

    ReplyDelete
  7. terima kasih cheqna!
    tak sangka terpilih
    tahniah juga pada pemenang yg lain!

    ReplyDelete

~ thanks sebab sudi tinggalkan komen.....sayang anda semua......~