Sep 7, 2012

~ n3 melekat..scrool bawah untuk n3 baru ~

assalamualaikum
buat pertama kalinya di tahun 2012..cheqna nak adakan contest..boleh??anda nak join??
ok..contestnya senang aje...anda perlu bercerita mengenai bagaimana anda dan pasangan bertemu..bercinta dan akhirnya berumahtangga..dan kalau dah ada baby..boleh jugak citer..alah..senang citer..anda citer bagaimana kasih sayang cinta anda bertaut dengan pasangan anda..apa harapan terhadap perhubungan itu...faham?
syarat lain :
1 ) x kisah la anda follower blog cheqna or tak..boleh je join...
2) x de had berapa patah perkataan
3) ada hadiah yang menanti...x la lumayan sangat..tapi bolehlah dijadikan kenangan...
4) keputusan adalah muktamad..sebarang surat menyurat tidak akan dilayan...termasukla surat ngorat mengorat..=)
5) pasangan yang bercinta..bertunang pun dijemput...just korang leh cerita camana korang jumpa..dan bagaimana perasaan itu terbentuk la...dan apa harapan korang terhadap perhubungan itu...
6) korang buat entry n maklumkan kepada cheqna ye.....cerita2 korang tu akan dipaparkan di blog cheqna dan cara pengundian akan ditentukan...cheqna bajet nak suh pembaca2 lain yang jadi pengadil....boleh???
7) tak payah nak banner2 sangat ye..tapi make sure korang letak gambar dengan pasangan korang tu..boleh?? 
8) tarikh tutup penyertaan adalah pada 10 Septrember 2012
selepas pada tarikh itu....cheqna akan paparkan penyertaan anda di blog cheqna..ok???? so selamat menyertai ye...tak de paksaan..kalau sorang je yang join...dia lah yang akan menang tanpa bertanding....=)
so sila la jemput dan war warkan pada rakan blogger yang lain ye......semoga ikatan di alam maya ini kan makin berkembang..insyaallah... 

24 comments:

  1. Alamak malu plak... :p kna susun2 ayt la gitu :) ekekkek

    ReplyDelete
  2. wallah, tetiba rasa nak join contest ni, kang kalau ada masa aku karang citer...

    ReplyDelete
  3. klu aku ade masa nk mengarang insyaallah aku karang k

    ReplyDelete
  4. alaaaa...segan la nak cite...tapi nak join..hehhehe nanti tengok pagi2 nanti erk

    ReplyDelete
  5. nak join tapi tak sempat nihhh.......jap jap mlm kang nak cari idea berkarang!

    ReplyDelete
  6. cheqna..susah nak join..sebab tak sempat bercinta..terus kena pinang je

    ReplyDelete
  7. saya terasa nak join... tapi saya macam malu lah nak cerita... hihihihi

    ReplyDelete
  8. cheqna... dah siap dah... yeayy!! saya memang dah folo blog ni..

    nah link nya...

    http://viniyamey.blogspot.com/2012/09/hatiku-hatimu-bertaut.html

    ReplyDelete
  9. Cheqna,

    saya punya n3 dah siappp.... :P
    http://fromthepasttothefuture.blogspot.com/2012/08/our-first-sight-love.html

    ReplyDelete
  10. Assalamualaikum,

    Ala kak Ros nak cerita macam mana....kahwin dulu baru bercinta....he.he...family atur...

    ReplyDelete
  11. Kisah mama dah lama sangat dah... buat malu je kalau nak cerita. :)

    ReplyDelete
  12. nak join nak join!
    wah! cheqna wat kontes la..
    best!
    hope dpt join sebelum 10 Sept,
    tau pasal kontes ni pun, pas BW blog Bert Atiah
    hehehe~

    ReplyDelete
  13. malu laa pulak... xpe baca je laa yg org lain tulis.. he he

    ReplyDelete
  14. wahhh ajee da pernah buat entry ni.. siap da macam drama bersiri ada 5 episod kot.. heheh

    ReplyDelete
  15. panjang berjela. tergamak ke orang nak baca? hehehe...

    ReplyDelete
  16. okay... join jugak ye...

    http://www.salya07.com/2012/09/bukan-cinta-pandang-pertama-bukan-juga.html

    ReplyDelete
  17. Salam cheqna, sy join... yuhuu....

    http://putributterflypunyablog.blogspot.com/2012/09/contest-hatiku-hatimu-bersatu-pertemuan.html

    ReplyDelete
  18. teringin nak join..tp segan la plk memandangkan umo pun dah hampir veteran nak citer masa dolu2 bercinta..

    ReplyDelete
  19. Salam Cheqna, saya join..fuhh!!! peluh2 siapkan

    http://sweetcaramelinicecream.blogspot.com/2012/09/contest-cheqna-hatiku-hatimu-bersatu.html

    ReplyDelete

~ thanks sebab sudi tinggalkan komen.....sayang anda semua......~