Aug 2, 2012

~ maafkan cheqna ~

assalamualaikum
maaf banyak2...mungkin tuan blog akan berhibernasi selama yang mungkin dari berblog...selamat berpuasa...selamat berhari raya....maaf zahir dan batin..
love you all
bye...

15 comments:

  1. sama lah kita cheqna..mungkin start n.week akk pun nak berhibernasi sampai raya kot..selamat hari raya jg buat cheqna..maaf zahir batin..

    ReplyDelete
  2. selamat berpuasa cheqna dan moof ampun dan maaf atas mana2 entri yg tak best dibaca cheqna...(mana taukan)...saya tumpang gembira utk raya cheqna tahun ni ;)

    ReplyDelete
  3. tak pe ... dah bz teruskan la ngan kerja tu dah free kembali la berblog

    ReplyDelete
  4. aloo.. rindulah nt kat celoteh cheqna.. tp ayu pun sama gok nt pun, sbb raya nt cuti lama..hehe.. selamat berpuasa dan mohon maaf andai ada salah silap erk selama kenal cheqna kat sini..

    ReplyDelete
  5. bakpe cheqna.. kije banyok eh? x pe la pentingkn keje dulu kan..

    ReplyDelete
  6. alor cheqna nak g mana??? boring la xde kisah dr cheqna... apapun selamat berhibernasi :)

    ReplyDelete
  7. ko kenapa nok? huhu...boring la mcm ni...

    apapun, aku ucapkan selamat menjalani ibadah puasa bersama cik hubby tersayang...

    ReplyDelete
  8. selamat berhibernasi ...rindulah nanti...moga semuanya ok dn ceria2 selalu..

    ReplyDelete
  9. Selamat Menyambut Ramadhan Al Mubarrak buat Cheqna dan suami serta keluarga.Semoga Ramadhan kali ini akan memberikan seribu rahmat buat Cheqna sekeluarga :)

    ReplyDelete

~ thanks sebab sudi tinggalkan komen.....sayang anda semua......~