Aug 16, 2012

~ kaum lelaki...kaum adam dan yang sewaktu dengannya...sila baca ~

assalamualaikum
kepada kaum berkenaan..tanya sket...
anda memang x boleh erk kalau driver wanita take over anda di jalan raya??????


err..nanti cheqna citer lanjut k...

15 comments:

  1. boleh je lagi-lagi laki den..okey je kalo ade pmpuan buat mcm tuuuu :)

    ReplyDelete
  2. hurm.. HuBBy tak kasi Me drive, hahaha... boleh je nak drive, cuma malas je nak tunjuk pro
    nape ni Cheqna?

    ReplyDelete
  3. Sila sila, kaum hawa nak kuat kena potong lelaki..

    ReplyDelete
  4. Kakak rasa kalau yg usia macam abang dah tak kisah cheqna, tapi kalau yg bujang tu yg tak boleh tahan apa lagi kalau yg potong tahap makcik-makcik macam kakak nie...

    ReplyDelete
  5. This comment has been removed by the author.

    ReplyDelete
  6. kebanyakan laki ego.. biasanya jenis yang muda mudilah.. mana boleh nampak pompuan lagi pandai cilok
    rasa tercabarlah
    saya kerap kena mcmtu, selalujer main lumba2 atas jalan

    ReplyDelete
  7. saya lelaki budiman.
    saya suka beri laluan & peluang driver wanita utk potong/take over.
    sekian

    ~hahaha..

    ReplyDelete
  8. haha selalu kena, diorang ni memang takleh terima hakikat kalau kena potong.nak2 kalau sy potong naik kancil je, perderaih tekan minyak nk ke dpn blk. ego menimbun, akal kt lutut..hahaha

    ReplyDelete
  9. marah nampak... memang diaorang gitu.. lantakler...
    selamat hari raya.. raya kat mana buat kali pertama menjadi isteri orangni...

    ReplyDelete
  10. bagi saya biasa jer & tak tercabar. cumo jange "motong caro tebolah" lah.....

    ReplyDelete
  11. Adik tersayang segak bergaya,
    Mengait kuih di atas para,
    Suasana riang di hari raya,
    Bermaaf-maafan riang gembira.

    ReplyDelete

~ thanks sebab sudi tinggalkan komen.....sayang anda semua......~