Aug 8, 2012

~ ehem ehem testing testing...~

assalamualaikum
halllllluuuuuuuuuuu
mesti anda rindukan cheqna kan??kan??kan??? statement perasan ni
err...niat nak berhibernasi tak jadi..memandangkan ada yang bertelefon..menghantar mesej kat yahoo...kat facebook....kat blog sendiri bertanya mengapa dan kenapa??dan ada yang terang2 marah sebab cheqna tak hapdet...mak aihhh...sampai macam tu sekali ye peminat fanatik blog curahan rasa ni...ekekekekeke dan baru je tadi ada seseorang kol...siap tanya.... " ko tak mampu beli kuali ke cik kak??nanti akak belikan erk..." uhuk uhuk.... akak ni baca jugak upenyer walaupun just as a silent reader..thanks kak =)..ouh..pasal kuali tu merujuk kepada entri INI
jadinya...tak jadilah cheqna nak berhibernasi.....makanya...hidup lagilah blog curahan rasa ini
thanks pada anda yang masih tak berhenti2 support cheqna dari tulis kat blog ni..walaupun cerita yang cheqna curahkan disini kadangkala merapu2 je...thanks ye.....
dan untuk peminat setia blog cheqna..hambik...macam LCW ni..kekekekekeke....teruskan support cheqna....demi anda..cheqna takkan berhenti mencurahkan rasa selagi termampu....
thanks..
nantikan cerita sengal yang berlaku pada cheqna on hari sabtu 4 Ogos 2012...memang sengal dan memalukan...tunggguuuuuuuu

15 comments:

  1. Yeayy dh dtg... Kitaorg mmg rindu cheqna.. Tp cheqna pun sebnarnya rindu jugakkan?? Kkeke.. Haa apa citer sengal tu..update cpat :p hihihi

    ReplyDelete
  2. hehe.. tu lah.. boring bila cheqna tak hapdate.. dah sihat ke cheqna? cepat2 story ape yg sengal tu... :)

    ReplyDelete
  3. hehehe..selamat kembali dari hibernasi..hehehe..sila update tau..ehehe

    ReplyDelete
  4. dia sudah datang dah....ngan cerita sengal dia tu...apa dia tu???

    ReplyDelete
  5. Teruskan berblog.. Jangan patah semangat ye.. :)

    ReplyDelete

~ thanks sebab sudi tinggalkan komen.....sayang anda semua......~