Aug 29, 2012

~ celebrated birthday ~

assalamualaikum
27 Ogos 2012 - birthday salah sorang geng rapat cheqna kat opis ni...jadinya dalam kul 10 ke 11 pagi on 28 Ogos dah n wani datang bilik bagitahu kul 2pm jumpa kat KFC..cheqna tak cakap banyak just angguk jela...lagipun mereka berdua nak g umah klien kot...
jadinya pas solat...cheqna iwan nisa linda n haji mez ke KFC..wani n dah terus ke KFC..adala tu agenda mereka..iwan tak tahu plan ni...nisa konon2nya cakap baby dia nak makan kfc hari ni...lagipun iwan ni jenis ikut je kengkawan dia nak makan apa....
sampai KFC..as usual..wani n dah oder..cheqna duduk sambil konon2 melayan iwan sembang r...kang kalau iwan g oder sama tak kemana sepraisnya tu..pas siap oder...bebudak ni dera iwan suh g amik sos..almaklumlah KFC kan dah guna sistem  amik sos guna tekan2 tu....konon x nak bagi membazir kot..ekekeke...masa iwan duk sibuk2 amik sos...maka kek pun sampai.....cheqna pulak yang nyanyi sensorang...wani sibuk minum air...dah sibuk amik gambo..almaklumlah blogger tegar skang...hahahaha iwan plop nampak terkejut n terharu..tak terkata pape dia...
ni kek dia..kenapa aaron???sebab ramai yang kata muka iwan macam aaron aziz..ke aaron aziz yang mukanya macam iwan??hahahahahaha
ni kami...iwan sedang berkheripuk disitu..nisa feel sangat kot..hahahaha linda as usual r tak habis2 ngan pistolnya...n wani...bakal mummy jugak ni...alhamdulillah...due bulan 4..cheqna n linda??korang doakan banyak2 supaya cepat kami dapat join kelab ibu2 plak...=)
tekun mendengar birthday boy bercerita..cerita apa cheqna lupa....
kenal sape??yang dah lama baca blog cheqna mesti tahu kan????haji mez ni....doakan dia..semoga segalanya berjalan lancar....dia nak menerima menantu 8 september ni..satu2nya menantu la...sebab anak dia sorang je...skang dia tengah kelam kabut sikit...banyak mikir..almaklumlah first time kenduri....doakan moga segalanya berjalan lancar untuk kehidupan dia la senang citer =)
motip????ntah...kek ada eskrem keladi kat tengah2..besh gak...cheqna makan la sikit...yelah...dah kek pisang je jadi pujaan...ekekekeke
bakal ibu lagi 2,3 bulan...due 11.11.12 ni..mudah mudahan selamat.....selera makan menjadi2 ni...
iwan kata cheqna x de gigi...sebab tu muka jadi cenggitu...kunyah ayam....hahahahaha..iwan pun lagi sebulan je akan jadi ayah....semalam duk komen2 kat fb..katanya nak letak nama anak dia aaron la..so cheqna jawab "x payah nak aaron2 sangat...harun bin iwan sudah" hahahahaha
besh kan...memikirkan kawan2 yang bakal jadi ayah mak ni...tinggal cheqna ngan linda je la belum ada rezeki...cepat doakan kami...tahun depan boleh anak2 semek ni beraya dengan adik2 baru....anak iwan..anak nisa..anak wani...n moga2 ada anak cheqna dan anak linda...tapi tak tahulah kot2 semek ni plak yang terberanak nanti....x sia2 iffya n wina dapat adik lagi..ekekekeke

13 comments:

  1. selamat hari raya cheq na

    mesti teruja beraya dgn cik abe :)

    ReplyDelete
  2. sdapnye kek... kecik je.. ade icecream kata cheqna..pergh! ni yg rasa nk makan aiskim baskin robin ni, hehehee...

    ReplyDelete
  3. insyaallah x lama lagi giliran cheqna ngan linda plak dapat baby yerk.....

    bestnyer seprais2 besday ni, lama x buat dah...

    ReplyDelete
  4. uhhh! Igtkan yg baju belang tu macam Aaron..~haha

    ReplyDelete
  5. Pen dalam poket baju Hj Mez tu sapa punya? hehehe...

    ReplyDelete
  6. hepi besday Aaron......eh!!!aaron pelakon tu ke?...hehehe....

    InsyaAllah ada la rezeki tu nnti....

    ReplyDelete
  7. hihihi..luv to read this entry today...insyaAllah aku x terberanak lagi cikna oii..naya budak2 junior aka nisa n wani nk uruskan baby dia kalo i terberanak lagi...so linda n cikna usaha kuat skit yer...

    ReplyDelete
  8. usaha lebih yek cikna..insyaallah thn depan tubik la..hehe

    ReplyDelete
  9. Salam Perkenalan Dari M...M follow sini...keep in touch

    ReplyDelete

~ thanks sebab sudi tinggalkan komen.....sayang anda semua......~