Jul 12, 2012

~ hanya dengan membaca blog..kita boleh tahu pemilik blog itu orangnya camana ~

assalamualaikum
tajuk kemain panjang..hahahaha
kali ni kan..cheqna saje nak sembang santai mengenai blog ni...ekceli kan..anda semua rasa apa erk bila masuk blog seseorang????anda rasa boleh kenal tak pemilik blog tu macam mana orangnya??maksudnya pemilik blog tu jenis bekeng ke...jenis peramah ke...jenis giler2 ke..jenis straight ke...or sebagainya lah...camana??boleh ke???
kalau masuk blog cheqna..apa anda rasa pasal cheqna??? 
jujurlah padaku...*sambil feeling nyanyi lagu radja* hahahaha
cheqna punya blog......apa anda rasa???cheqna jenis skema ke??kikikiki....jom jom sama2 lontarkan pandangan or pendapat anda..kalau nak lontar pendapatan anda disini lagilah dialau2kan..hahahaha...blog anda plak camana????

25 comments:

  1. Kurag tepat analisa, kena masuk kelas kursus paling kurang dua ribu jam bab protokol etiket, antropolgi, dannpsykologi dari pakar pakar,hee, ,atau protkol imej insan,

    ReplyDelete
  2. Kakak tak pandai nak menilai. tapi kakak rasa cheqna jenis straight tak ada pusing-pusinglah senang kata hihi...

    ReplyDelete
  3. cheqna sederhana je wpun berpangkat kan? :)

    ReplyDelete
  4. susah jugak ye nak jawab soalan cheqna tu,,mcm kakzakie gak,,tak pandai menilai..tapi rasa mcm ceqna ni hepi go lucky kot,,,huhu

    ReplyDelete
  5. assalam cheqna..susah jugak menilai melaui tulisan kan..kena jumpa dulu he he

    ReplyDelete
  6. Sy selalu andaikan, Cheqna ni orgnye cool. Heee~

    ReplyDelete
  7. assalamualaikum cheqna..itu malas nak komen.....yg penting , lebih menghargai ukhuwah.kan..kan..kan...apa khabar apabila dah berdua ni...moga ceria-ceria selalu..

    ReplyDelete
  8. iols pun tak berapa reti lah nak menilai or membaca orang hanya berdasarkan entries di blog saja....

    ReplyDelete
  9. rasa susah juga nak menilai, kadang2 kita ni bila berdepan dengan menulis lain. Tp rasa cheqna ni sempoi kot...

    ReplyDelete
  10. cheqna ni org nye easy going kot... heheheh...
    tak kisah, ke kiri boleh ke kanan boleh...
    gitu..betul ke cheqna? heeee~

    ReplyDelete
  11. cheqna jenis sempoi dan tingtong kan????
    sama spesis mcm akak....
    hahahahaha....

    ReplyDelete
  12. susah gak kalau nak nilai orang dari pandangan kasar neh. Kater bijak pandai dont judge a book by its cover gitu kann...hermmmmmm

    ReplyDelete
  13. sy pun x reti menilai.. sket2 boleh la.. bg sy cheqna nih sempoi orgnya.. dan mudah mesra jugak.. ye x?

    ReplyDelete
  14. cheqnq manja skit,cool,cakap straight...no koner2..:)

    ReplyDelete
  15. Memang susah nak mengenali seseorang.. Pendapat Kak Nur, kita kena jumpa orang tu in person.. Nak lebih elok, bermusafir dengan dia selama lebih 3 hari..

    Memang tak pandai nak menilai dari gaya penulisan di dalam blog.

    ReplyDelete
  16. first time masuk blog cheq na.....lagi few months baru leh review hehehehhee salam kenal!

    ReplyDelete
  17. tak jumpa lagi, dah berbalas komen , pastu gelak2 , ketawa , poyo dalam tulisan di blog. saya dah tahu cheqna memang besh ...

    bila dah jumpa , huh , baru ku tahuuuuu ... mung mmg TERBAEKK ....

    ReplyDelete
  18. tak tau la ehh... kena kaji dulu la blog chek na ni baru leh kenal pasti chek na jenis yg camne...ha3

    http://skuterlady.blogspot.com/

    ReplyDelete
  19. emm rasanya cheqna mesti kelakar dan ramah
    macam saya jugak.betul ker?
    apa pendapat cheqna pula ttg saya?hehe

    ReplyDelete
  20. oh nak komen jugak ni...cheqna mesralah...kita tak kenal pun...tapi bila berbalas komen macam dah lama kenal..best tau!

    ReplyDelete
  21. o.k..meh nak komen..dah lama rasenya kenal cheqna kat blog ni ..dah 2 tahun lebih gok rasenya kan? cheqna ni baik orangnya...jujur....berterus-terang, open, straight forward ...dan kadang-kadang yo yo oOoOO je ...hahhaha... Sekian komen ikhlas saya

    ReplyDelete
  22. baru nak jadi kawan blog ni..masih nk mengenali..:)

    ReplyDelete

~ thanks sebab sudi tinggalkan komen.....sayang anda semua......~