Jul 31, 2012

~ amboi korang ni..~

assalamualaikum
dah lama tak cek nuffnang....sekali teringin nak chek..bukan nak chek duit tapi nak chek kata kunci..seronok gak layan....
sekali hambik......
amboi korang..mentang2 cheqna baru kahwin.....hahahaha..sape yang carik tu??mengaku cepat!!!!!!!!! 
hadoi..macam2 tau..memang senyum sorang2  r cheqna.....
ape??x nampak??klik je kat gambar tu.....

26 comments:

  1. Boleh juga dihuraikan cheqna mana tahu masih ada yg tak tahu. Kakak sebaik anak kakak jadi anak dara kakak ajar betul-betul cara mandi wajib yg betul, sebab ia melibatkan amal ibadat yg lain. Tak sah mandi wajib habis rosak amal ibadat lain yg dilakukan..

    ReplyDelete
  2. he he..sabo je la cheqna..tapi dah tentu bukan acik..he he

    ReplyDelete
  3. sapa yg nakal2 tu yea hehe...bkn akak tau..:)

    ReplyDelete
  4. hahaha tu sebab cheqna kan baru kawen.. mesti macam study betol2 cara2 nya kan.. tu yang orang bersungguh nak tau.. haha boleh gitu?? :)

    ReplyDelete
  5. ustazah cheqna, tolong ajar niat mandi wajib..Terima kasih.



    ~hahahaha

    ReplyDelete
  6. Hahhaha.. Chek maluuu :p ade ker dlm blog chegna ni?? Kihkih

    ReplyDelete
  7. Di bulan Ramadhan ni, berdasarkan kata kunci, ramai yang cari doa harian di blog mama. Alhamdulillah. :)

    ReplyDelete
  8. hahahhaha..elok cheqna buat satu entry..pasal mandi wajib..utk adik2 yg nak belajar.. :) sharing is caring kan

    ReplyDelete
  9. dh ada ke entry mandi wajib tu? kalau blum, boleh la buat :)

    ReplyDelete
  10. As salam Cheqna,

    Hehehe... baguslah ada yg dtg nak mencari ilmu... dpt pahala lg2 dibulan yg mulia ni :))

    ReplyDelete
  11. Macam tau2 je ye Cheqna..hehehe.. Lucu lak.

    ** Akak dah dapat parcel yang Cheqna kirim tu.. Thanks...

    ReplyDelete
  12. apa kata lepas ni buat entry 'cara mandi wajib'
    hehehe...kongsi ilmu dpt pahala :)

    ReplyDelete
  13. kakna kena buat entry tu la..rasenya ada pasal kakna post mandi wajib je apa ke..sb tu termasuk dlm blog kakna bila org search google.wallahualam.=)

    ReplyDelete
  14. ahaha..standard la blog org dah kawen, anggap je for suka2..takmo amik serius, eh! bukan saya tau cheqna, heheh.. ade la tu budak2 nakal, hahaha...

    ReplyDelete
  15. ehehe..dulu masa ustazah ajar dalam kelas main, tido..ni masuk bulan puasa kalut nak gugel..hehe

    ReplyDelete
  16. macam2 kan kalau tgk apa yg mereka skodengkan ;)

    ReplyDelete
  17. Salam anakanda,

    Moga bahagia di samping suami dan kerja opis dan keje rumah!

    ReplyDelete

~ thanks sebab sudi tinggalkan komen.....sayang anda semua......~