Jun 20, 2012

~ betul kan??~

bagi cheqna...memang pun..=)

7 comments:

  1. ehhh baru baca pagi tadi & nk tampal dlm bilik bos!

    ReplyDelete
  2. Betul. Staff takde motivasi. In fact, pekerja yg dtg awal (mgkn sejam awal atau lbh awal)...takde penghargaan pun.

    =(

    ReplyDelete
  3. betul banget!

    my boss penah terima resignation sorang staff - tanpa nego apa2 pun... walopon ketika tu opis ni tak de langsung staff yg boleh buat keja tu...
    alasan - staff tu tak de dedikasi kerja sebab balik sharp on the dot!

    gitu sekali bosses kat sini tak suka staff balik awal or sharp on the dot....
    sokmo weols ni - balik paling cepat pun 15 minit after tamat opis hour...

    ReplyDelete
  4. betul tu.. memang patut pun. Klu dtg awal, lunch pun tak kuar... kerje terus sampai ke ptg, tak pelah klu balik awal.
    Tak semestinya yg lewat sampai ke mlm tu betul2 buat kerja. Ada tu yg main games... wayang aje yg lebih. Apa salahnya balik on the dot.. tak salah pun kan..

    ReplyDelete
  5. betul...balik boleh rehat...kalau pekerja tu tipu sekali pon nanti tu tugas Allah kan :)

    ReplyDelete
  6. heh//betul la cheqna!
    saya dulu ms bujang mmg willing to balik lmbt (walaupun tade ot)
    tp skang kenabalik awal sbb ada suami/anak.

    as long as kerja siap

    perception serong org balik awal tu tak bagus sebenarnya diaorang yg ada tak kena.

    kena pndai bahagikan masa kerja dan keluarga
    iye dop?

    ReplyDelete

~ thanks sebab sudi tinggalkan komen.....sayang anda semua......~