Jun 22, 2012

~ alhamdulillah...~

assalamualaikum
hari ni hari jumaat..cuti ye tuan2 dan puan2..bagi yang bekerja...silala bekerja...jangan nak malas2 ye =)
setelah siap melakukan keje2 umah...tiba masanya cheqna bersantai2...incik suami sedang mengwax mr black..untung ada suami..kikikiki
so skang berkesempatan bukak blog....tengok kat dashboard..wah....cantik plak nombor....n3 cheqna sudah mencecah 1010...termasuk yang ini dah jadi 1011 la...follower plak dah 456 orang...alhamdulillah...dalam merapu2 cheqna punya bercerita...ramai gak yang sudi baca..terima kasih ye anda semua...sayang bangattt =)
terima kasih semua..selagi ada kesempatan....insyaallah cheqna akan terus menulis....dan cheqna juga akan cuba sebaik mungkin menziarahi anda semua..mungkin belah malam la cheqna dapat melawat anda semua...terima kasih kerana terus support cheqna...kerana anda adalah sahabat terbaik walaupun hanya di alam maya =)
terima kasih

12 comments:

  1. Alhamdulillah, syukur!
    Salam Jumaat buat Cheqna dan Husband
    hiks~
    pst: rase nak senyum2, je masuk blog Cheqna..
    tak abis lagi musim 'usik' cheqna ni tau
    hahahaha~

    ReplyDelete
  2. kang husband dah letih wax tu, gi gorengkan dia kopok leko..~hahha

    ReplyDelete
  3. Tahniah...ckLah baru 2012 walaupun dah 4 tahun. Itupun, lebih separuh entri dah disorokkan. Selalu tulis ikut rasa, bila baca balik entri lama rasa kemalu-maluan sendiri....sorok aje lah. Hehe

    ReplyDelete
  4. Itulah untungnya ada suami cheqna. Dah tak payah hantar carwash nak polish kereta.

    Semantara itu boleh berblog kan:)

    ReplyDelete
  5. wahh apa masakan special hri ni utk suami tercinta ye cheqna...hehee..

    ReplyDelete
  6. 4 ari gok ambo gi derak kappom cheqna.... baru sapa kl semale nih

    ReplyDelete
  7. n3 ko dah 1010 dah nok? aku punya post baru cecah 600++...

    hebakmu...

    ReplyDelete

~ thanks sebab sudi tinggalkan komen.....sayang anda semua......~