May 9, 2012

Tukang Pukul Sial, Tukang Rakam Lagiii La Sial...!!!.mp4


video yang sdang hangat di facebook..menitis airmata cheqna tengok ni..
nauzubillah...

14 comments:

  1. tak berani nak tgk..org kata mak dia sendiri yg pukul, tergamaknya lah..sedih betul

    ReplyDelete
  2. kul 4 br leh tgk ... tp bila baca komen org2 ...eeii sakit hati ..marah tenseen la ...sedih lg la

    ReplyDelete
  3. tergerak jugak nak tgk...tp tak kuat lah...dgr cerita dah tak boleh nak tgk lagi...

    ReplyDelete
  4. MAKLUMAT BERKENAAN VIDEO SEORANG WANITA MEMUKUL ANAK DI YOUTUBE:-

    pmpuan ni dh kene tngkap, dlm proses perbicaraan lagi. pmpuan ni xberapa betul sgt. skg anak dia org lain yg jaga. tp anak dia dlm trauma lagi. bila ada org nk pegang, dia nangis. perempuan yg record ni dh pernah cuba halang tp kene blasah, so dia terpaksa record senyap2 dan tunjuk bukti kat polis.

    Wallahua'lam...

    ReplyDelete
  5. mmg tengah familiar video ni kat YT, tp x dpt tengok, YT kena block... huhu

    ReplyDelete
  6. takmo tgk la cheqna saya ni bab2 gini sensitif...
    dah la ari ni saya sedih...
    cheqna jenguk la blog saya, entry ari ni entry sedih dari saya...huhuhuuh.... pujuk hati saya Cheqna...

    ReplyDelete
  7. semoga menjadi pengajaran pada kita semua, dan semoga Allah ampunkan dia dan beri petunjuk dan hidayah..mungkin dia ada tekanan emosi barangkali..Ya Allah, lindungi kami serta anak keturunan kami dari bersifat zalim begini..amin

    ReplyDelete
  8. bukan kena blok, dah kena buang dari youtube, sbb ada pihak yg mgadu...

    ReplyDelete

~ thanks sebab sudi tinggalkan komen.....sayang anda semua......~