May 11, 2012

~ tolong cheqna....~

assalamualaikum
tadi nak upload kad kenduri cheqna..tapi tiba2 kuar gambar ini
klik untuk membesarkan gambar ini
jadi..apa harus cheqna buat?????

32 comments:

  1. udah terlebih gambar la..then tak bleh upload....biase blogger lain akan buka blog baru...lalalalala...terlebih limit gituuu..

    ReplyDelete
    Replies
    1. maknanya lepas ni cheqna tak leh nak upload gambo ler........
      sebab malas nak create akaun baru =)

      Delete
  2. baru tahu kalau dah gitu maknaya kita terlebih gambar ye?

    ReplyDelete
  3. Saya pun xtau. Kawan2, jom bantu selesaikan masalah cheqna ni..

    ReplyDelete
  4. biasa cheqna letak gambo - guna url gambo ke camne????
    ke direct - ertinya guna blog punya space???

    ReplyDelete
  5. Macam Khairin kata, mungkin cheqna kena delete sebahagian dari gambo yang ada dalamm blog ini.

    ReplyDelete
  6. create akaun member baru untuk blog ini. Dulu pernah baca di blog Lyafrina. Dia ada buat tutorial pasal ni. Cuba cheqna tanya dia...

    ReplyDelete
  7. ok .. aku mls nk taip kat cni

    aku link toturial sila rujuk ek ... senang je ....
    http://damiaqish.blogspot.com/2010/11/mama-pun-dah-terkena-huhu.html

    ReplyDelete
  8. tgk blog cheqna tak byk gambar....byk 'karangan2 @ celoteh2' pesal leh jadi gitu erk....sbb k.sha lagi byk gambar rasanyer.......maybe gambar berat kot dik.....

    rasanye kena create baru kot.....tapi try la yg lya pernah ajar dulu

    ReplyDelete
    Replies
    1. sabik kata...
      nok g tgk gok kat blog liya ni

      Delete
  9. hbt ceqna...byk la gmbr2 ceqna dlm blog ni ye? hihi...sy tak kena lg, tp dh baca link atas tu..lain kali kalau jd kat sy xlah gelabah :p

    ReplyDelete
    Replies
    1. mcm x besh bercerita tanpa gambo =)
      hehehehe

      Delete
  10. gullpp.. lia tak penah kena mcm ni.. tak tau pun pic pun ada limit ek..

    ReplyDelete
    Replies
    1. nanti kalau terkena takla gelabah kan??
      hehehehe

      Delete
  11. ni kes dh limited dgn gambo2 tu cheqna...cheqna kena buat a/c baru. sbb tu blog akak ada 2 a/c sbb dulu dh pernah kena....

    ReplyDelete
  12. x penah tjadi lagi..x tau plak kenapa..yer la kn susah jgk jadi gini...arap2 nti masalah ni selesai yer..

    ReplyDelete
  13. Replies
    1. kikikiki
      dakpe..udah ada jalan penyelesaiannya =)

      Delete
  14. pas ni sila edit dulu gambar ye ... kecik kan size jgn main tempek je pic dr camera tu ...size leburang 2-3 mb tu

    ReplyDelete

~ thanks sebab sudi tinggalkan komen.....sayang anda semua......~