May 24, 2012

~ tetiba airmata mengalir...~

assalamualaikum
cheqna masih sibuk duk uruskan goodies bagai..setelkan hal2 kat umah...barang2 yang nak digunakan untuk masak memasak...pagi tadi ke kuala berang....g paso minggu..
pastu balik umah...sambung wat keje lagi...setelkan beg2 goodies....kol ira suh beli barang2 pesanan mak andam cheqna..hehehe...
pastu baru je kejap tadi...rasa nak bukak blog....bukak blog dia terbaca N3 baru dia..ya Allah..tetiba menitis air mataku.....sampai hati ko mak jema...huhuhuhu..terharu okeh....
cheqna rasa la...bukan semua orang beruntung dan bertuah dapat seorang sahabat macam dia cheqna rasa bertuah r....sebab dapat jumpa sahabat yang sanggup susah senang bersama....sedih ni...malu tau sebab tengah2 baca n3 dia..boleh nangis...siap ma cheqna tegur lagi...hampeh tul..
anda nak baca???? sila klik SINI
thanks sahabat.....dan SELAMAT HARI LAHIR YANG PERTAMA UNTUK WINA =) dengan ucapan...jangan dapatkan adik untuk wina buat masa skang ye...lepas 26 mei x pe..lalalalalalala

18 comments:

  1. jgn sedih2..nanti hilang seri penganting..chill!! :)

    ReplyDelete
  2. saya pun nak tumpang gembira bersama... (",) semoga ukhuwah itu akan lebih erat..

    ReplyDelete
  3. dah melawat 'dia'..dah baca entri tu...bertuah jika kita ditakdirkan mempunyai sahabat/teman yg sanggup bersusah senang bersama...jagalah silaturrahim itu hingga ke akhir hayat...

    ReplyDelete
  4. Cheqna, saya pun dah baca blog dia...
    kalo emo tak stabil, mmg leh nangis la baca...

    apa pun cheqna, selamat menempuh alam baru
    jaga diri, suami bebaik
    Semoga dirahmati Allah swt!

    Selamat Menikah Cheqna!

    ReplyDelete
  5. ok so saya dah tahu cyle kawan cheqna seopis...hehehe wish u dipermudahkan segalanya cheqna...

    ReplyDelete
  6. Sallam Ceqna,

    Alhamdulillah, sahabat yang baik adalah sahabat yang akan sentiasa bersama walau dalam apa keadaan sekalipun terutamanya dalam keadaan kita berduka.

    ReplyDelete
  7. Sensitif juga hati Cheqna ye? Mudah touching nie. Heheheheh....

    ReplyDelete
  8. akak pun terharu baca entri kawan cheqna tu.. tersentuh rasa hati.. walopun akak anak dah berderet, akak masih lagi boleh rasa perasaan mereka yang masih belum bertemu jodoh..

    ReplyDelete
  9. KC pun sgt menghargai sahabat terutamanya yg dah lama sgt berkawan.

    ReplyDelete
  10. Memang bertuah Cheqna dpt kwn camtu ringan tulang....

    ReplyDelete
  11. kawan, sahabat....susah nak cari payah nak dpt yg baik ati...bertuah rasanya, moga sampai bila2 ok jee..

    ReplyDelete
  12. Cheqna...selamat pengantin baru ...welcome to the club :)))

    ReplyDelete
  13. Selamat pengantin baru :) harap semua berjalan lancar as your plan

    ReplyDelete
  14. salam cheqna, lama kan zaza tak blog walking kat sini, rindu plak rasa..harap cheqna sihat yer :-D

    ReplyDelete
  15. Selamat Pengantin Baru Cheqna..semoga bahagia kekal hingga ke akhir hayat amin :) tak care ~

    ReplyDelete

~ thanks sebab sudi tinggalkan komen.....sayang anda semua......~