May 14, 2012

~ rasa macam nak kahwin terus je.....~

assalamualaikum
hari ni...berpeluang melihat hasil gubahan hantaran dari pihak lelaki..err..ekceli semua gubahan hantaran baik dari lelaki ke wanita or wanita ke lelaki DIA yang uruskan.....cheqna bantu gak..bantu tengok...kikikiki
sumpah.....masa mula2 sampai...tengok hantaran gubahan tu..hati cheqna rasa macam..macam mana erk....rasa macam sayu sangat....sebab..tak sangka....secantik itu DIA buatkan....memang cheqna tak tahu nak cakap camana...sebab sangat cantik...betul..bukan cheqna nak ampu or bodek sebab DIA tolong buatkan...nope...memang cantik....masa beli barang2 semua tu..cheqna tak nampak pun camana DIA nak buat...almaklumlah...cheqna bukannya reti sangat bab2 gini....tapi tadi bila tengok...YA ALLAH...terus rasa nak kahwin tang tang tu jugak sebab tengok hantaran yang sangat2 cantik...tu baru hantaran lelaki...hantaran cheqna nanti kompem lagiiiiii cantik...x sabar nak tengok...kikiki
cheqna terharu sebenarnya..sebab dalam keadaan WINA sakit..dia still dapat siapkan gubahan....malam tadi masa dia duk mesej2 cheqna...cheqna rasa bersalah gak..sebabnya..yelah..hantaran semua DIA yang handle...dengan anak sakit lagi...dengan keje opis yang melambak lagi...tapi hasilnya tetap tip top..masa mesej malam tadi cheqna dah bagitahu..takpelah..buat mana yang sempat jela...means x pelah tak meletup pun asalkan nampak macam gubahan....tapi mek ni jenis tak leh kalau sentuhan dia tak memuaskan hati dia...dan hasilnya tadi..memang cheqna terpukau....sangat2 mabeles...amende???anda nak tengok ke??mana boleh..basi r...kikiki...tunggu 26 mei ni nanti hokeh...
pepun....tak tahu nak cakap camana kat DIA...sangat2 beruntung dan bertuah sebab dapat sahabat cam dia...memang semua mende dia handle r....serius..memang dia yang banyak tolong cheqna bab2 nikah kahwin cheqna ni....cheqna cakap ngan dia...berhenti keje ngan JKM ni..bukak bisnes bab2 cam gini..kompem besh....insyaallah...mudah mudahan akan tercapai la...cheqna tahu kalau dia betul2 bukak bisnes cam gini...memang akan 'hidup' dan cheqna memang akan always support dia...
err...nak sapu air mata r kejap...sebab terharu......=)

13 comments:

  1. amy baru g ambik hantaran yg fahmi tempah kat kajang ni..comel ngat kakna..simple n murah je..tang2 tu jgk rase nk kawin..hehehe

    ReplyDelete
  2. hahahah excited kan kak :)

    bertuah la ader org watkan :)

    ReplyDelete
  3. dah rasa mood kawen nye ye ....hehehe

    ReplyDelete
  4. uish! sabar cheqna... tgh dok bayangkan hantaran cantik cheqna ckp tu, hahahaha...

    ReplyDelete
  5. wah, makin excited cheqna ya...moga semuanya berjaln lancar ya

    ReplyDelete
  6. akak pun tak sabar ni nk tggu 26 mei ...cepat2 la hantaran tu terpublish kat blog ye nnt.

    ReplyDelete
  7. Alhamdulillah..dpt cantik-cantik..moga semuanya berjalan dengan baik..

    ReplyDelete
  8. x sabar rasa nk tengok gubahan tu..^_^

    ReplyDelete
  9. kak pn tak sabar nak tengok :))
    jgn lupa publish nanti walaupun dlm mood berhoneymoon..

    ReplyDelete

~ thanks sebab sudi tinggalkan komen.....sayang anda semua......~