May 17, 2012

~ persiapan...~

assalamualaikum
ermmm....bercerita bab persiapan perkahwinan cheqna...
dayang dayang..hahahaha...x la...ni wani...antara orang yang banyak membantu selain mek cantik ni ni masa memilih bekas hantaran kat mega lace....
bersama kakak...anak sape lagi kalau bukan anak dia. oits...apa plak anak cheqna...majlis pun belum ok =) hehehehehe..sementara mama n wani memilih barang..cheqna layan berbual ngan kakak..besh sembang ngan kakak ni walaupun baru 4 tahun tapi macam orang tua la kalu cakap...hehehehe
wuhuhuhu..bakal pengantin....ghasak...gebu tetap..hahahahaha..hanya tinggal 9 hari sahaja lagi sebelum cheqna meninggalkan title CIK..moga Allah mempermudahkan segalanya...dan cheqna sangat bersyukur sebab adanya pemilik blog INI , wani n juga Haji Mez yang membantu...cheqna memang tak dapat handle semua ini sorang diri...cheqna tak dapat bayangkan kalau dah n wani tak membantu..memang mati kutu la cheqna....pepun...doakan yang terbaik ye....thanksssss
* esok ke kenyir..program jom relaks : tangani stress kita* 

19 comments:

  1. Syukurlah cheqna punya kawan2 yang baik. :)

    ReplyDelete
  2. sonok nya nak jadi penganten baru...hehee..jgn lupa jemput...

    ReplyDelete
  3. menghitung hari ya..mesti tengah dup dap dup dap nih..hihi

    ReplyDelete
  4. Kalau cheqna tak baik tak ada siapa kawan nak tolong. Itulah sebaliknya, kalau kita baik dgn org - kawan pun baik dgn kita..

    ReplyDelete
  5. Salam sejahtera anakanda,
    Tak sabar nak tgk Cheqna bernikah!

    ReplyDelete
  6. huihh tak lama dah tu kan... paling berdebar bkn tang kenduri tp mlm pas kenduri ...wakakakaka

    ReplyDelete
  7. Agaknya nt dah jd pgantin br..cheqna update n3 hari2 tak...hehe ke x sempat..

    ReplyDelete
  8. tahniah..dah nak kawin rupanya..mesti dah terasa debarannya ni..semoga dipermudahkan segala urusan untuk majlis tersebut..

    ReplyDelete
  9. 9 hari lagi.....mesti berdebar debar..

    Cuti kawin lama ke cheqna? honeymoon ke mana? :)

    ReplyDelete
  10. bakal pengantin perempuan dah nampak..ceria2,alhamdulillah. moga dilimpahi rahmat brpanjangan... bila pulak nak berfoto dengan bakal pengantin lelaki ni..

    ReplyDelete
  11. wah bakal pengantin.. berseri2 ha.. comel.. :)

    ReplyDelete
  12. tak sabar nak tengok cheqna pakai baju pengantin..moga dipermudah segalanya..

    ReplyDelete

~ thanks sebab sudi tinggalkan komen.....sayang anda semua......~