May 3, 2012

~ penjelasan dari cheqna ~

assalamualaikum
uhuk uhuk....banyaknya habuk2 kat sini...x de ke yang tolong bersihkan ni???huhuhuhu...dah lama tak jengah sini...last n3 pada 19 April...dan skang sudah 3 mei....lamanya...
maaf..cheqna memang sibuk....sibuk dengan hari besar cheqna...dan yang pasti sibuk dengan keje...huhuhu..
ginilah..cheqna memang banyak story mory..tapi cheqna fikir macam tak adil bila cheqna bercerita disini...anda2 semua datang..baca..komen..dan cheqna pulak tak dapat pergi ziarah anda semua...kekangan masa....ada juga beberapa orang pembaca setia terutama silent reader yang bertanya kenapa cheqna dah lama tak update...tak payah senyum senyum..andalah orangnya.....hehehehe..cheqna nak sangat update tapi tu lah..takut nanti anda akan kata cheqna sombong plak sebab tak menjengah umah anda sedangkan anda ziarah cheqna...maaf ye...
mungkin pas ni akan banyak n3 tertangguh...khas untuk pembaca setia cheqna lah....sayang plak kalau dibiarkan blog ni terabai...nanti2 boleh baca balik tau....kenangan untuk diri sendiri...=)
cheqna akan terus update n3...baca lah kalau ada masa terluang..cheqna tak paksa...cumanya cheqna tak janji untuk ziarah anda balik...maafkan cheqna =)
harap2 dengan penjelasan ini...pembaca2 setia cheqna yang merindui celoteh cheqna kan tersenyum riang =) bajet retiss hot ni keh keh keh
nanti cheqna update apa yang berlaku 3 minggu ini =) tungguuuuuuu

17 comments:

  1. Mama faham akan kesibukan Cheqna... tu sebab mama taknak ganggu. :)

    ReplyDelete
  2. takpe slow2 updated blog ye cheqna.. :)

    ReplyDelete
  3. ala pahammmmm org sibuk nak kawin kan :) hati dah tak ingt blog aduhai nyerp un!haahahah...

    ReplyDelete
  4. takpe2..kami paham..yg penting blog cheqna tidak berkubur ok.

    ReplyDelete
  5. kak na..jgn risau kami memahami..good luck utk ke frasa baru yek!

    ReplyDelete
  6. haaaaaaaa sebuk nk kenduri ek...... rileks arrrr

    ReplyDelete
  7. sibuk beno dia..hehe..amy rilek2 je kakna.hehe

    ReplyDelete
  8. cheqna uruskan hal cheqna dulu yerk..sampai habis hanimun...eehehehe

    ReplyDelete
  9. sama la kita cheqna... akak pun dah lama x update blog...sejak ada isi ni malas betoi nak wat n3...hehe.....

    ReplyDelete
  10. bila dah tak sibuk - boleh ah uols update blog.....

    ReplyDelete
  11. Kakak dah lebih dari maklum org nak menikah memang sibuk apa lagi Cheqna tak ada ayah dan anak sulung pulak tu...

    ReplyDelete
  12. takpe lah cheqna....take your time..nanti dah free2, tulis lah dgn aktif, as usual ;)

    ReplyDelete

~ thanks sebab sudi tinggalkan komen.....sayang anda semua......~