May 8, 2012

~ ngato natu ~

assalamualaikum
1 Mei 2012...genap setahun...alhamdulillah...=)
hari ni cheqna g ngato natu...ghasak...korang bacalah camana sekalipun =)...g hanto sepupu cheqna ke rumah suaminya...
pengantin pompuan tu adik sepupu cheqna...dah selamat dah Mizah..bertunang lewat pada cheqna tapi naik pelamin awal pada cheqna..tak pe lah..yang penting ko bahagia jah =)
cantik kan kaler biru ni??tema cheqna on 26 Mei ni biru gak...cheqna memang suka kaler biru...almaklumlah romantik orangnya..kikiki...alah korang saje la tu...menjeles ngan cheqna ye =)
dah selesai semua...cheqna nak balik ler....salam ngan mak2 sedara semua..tetiba masa salam ngan mok cik nah ( mak sedara yang stay kat Pok kancil setiu? mokcik nah kata " molek sket kak ina..awk ni darah manis" eh..baru tersedar bahawasanya cheqna dah nak kahwin...kikiki....almaklumlah....sibuk ngan keje....x sempat nak berfikir....sib baik ada SEMEK ni..dialah yang banyak membantu...kalau SEMEK ni tak de kompem cheqna LOST gak....SEMEK ni ngan WANI....banyak membantu...=)
skang keje memang banyak...suka or tak kena hadap jugak...lagipun cheqna nak stat cuti doh...lagi seminggu je keje...pastu cuti...semoga semuanya berjalan dengan lancar...semoga cheqna dan keluarga sihat...dan juga cuaca pada hari bersejarah cheqna baik2 saja..insyaallah...

21 comments:

  1. biru kan cantik.. ayu pun tema biru gak ms wedding satu masa lalu..hehe. :)

    ReplyDelete
  2. good luck cheqna...kita doakan yg terbaik utk cheqna...enjoy the feeling bebeh ;)

    ReplyDelete
  3. Mama sedih tau. Rasanya mama tak mungkin dapat hadir ke majlis bersejarah Cheqna nanti. :(

    ReplyDelete
  4. Replies
    1. betul, biru mmg cantik dan lembut, teringin nak apply kat hiasan rumah tpi tak brani nak adapt sbb tak pandai kenakan wrna...huhu

      mesti cheqna berseri-seri nanti :)

      Delete
  5. selamat pengantin baru!! moga berkekalan hingga ke akhir hayat..

    ReplyDelete
  6. cantek mizah...lom tgk cheqna lagik, mesti lagikkk cantek kan...berseri2 lagik, heeee...

    ReplyDelete
  7. mudahan majlis ko sempurna dan berjaya ok

    ReplyDelete
  8. ehhhhh mcm baju sy pakai bertunang hari tu..tp sy color putih...hihiihi

    ReplyDelete
  9. cepat cheqna kawin...tak sabor akak nak tgk cheqna pakai bj panten kaler biru...hehe:)

    ReplyDelete
  10. nak tengok cheqna jadi raja sehari tuu tau..
    mesti jelita...tak saba ni..

    ReplyDelete
  11. kalu pak ambo..."ngato" tuh mengata.... "ngata" tuh menghantar

    ReplyDelete
  12. kaler biru mmg cantik..tp kena tgk kulit gak la..

    ReplyDelete
  13. cantik pengantin.. berseri ngan kaler biru.. wah chegna tengoh debor tunggu hari besor la nih yer.. semoga sumer berjalan lancar.. amin..

    ReplyDelete
  14. Semoga Cheqna dan family sihat dan berjln lancar semuanya nanti....

    ReplyDelete
  15. Assalamualaikum cheqna..moga semuanya berjalan dengan lancar, perngurusan yg lancar membuat kita lebih selesa..harap semuanya baik2 belaka..amin

    ReplyDelete
  16. cheqna.. nanti gamba kawen semua jangan nak ngada tanak upload ek.. nak nengok!!!! hihi
    debor x??

    ReplyDelete
  17. wahhhh, tahniah buat oengantin baru.. pasti kebahagiaan itu milik mereka bersama

    ReplyDelete

~ thanks sebab sudi tinggalkan komen.....sayang anda semua......~