May 15, 2012

~ korang nak support cheqna tak??~

assalamualaikum
cheqna sedang dalam mood tak menentu hala ni....geram ngan HRMIS...huh...abaikan...
ok...cheqna nak tanya anda2 semua ni...andaikata cheqna nak berbisnes...agak2 korang bagi support tak??korang akan jadi pelanggan cheqna tak?????
ok..cheqna ingat nak berbisnes menjual sutera n batik terengganu....agak2 korang nak jadi pelanggan tetap cheqna tak??kikiki..harga kompem murah...harga saing2...=)
nanti cheqna akan upload gambo2 sutera n batik tu..mana tau kot2 anda berkenan nak membeli....=)
perghhh...tarikh nikah tinggal 10 hari je lagi...ada hati nak berbisnes ni...err..ekceli bukan cheqna tokey...saje tolong saing2....=)

12 comments:

  1. tengah bz nak menikah ni... sempat lagi pikir nak berbisnes ye cheqna....

    insyaallah....

    ReplyDelete
  2. alahaiii..kang bisnes kemane sb duk ingt kenduri jekk..tggu la lepas kawin dik oii..hehehehe..

    ReplyDelete
  3. sempat lagi bisnes! hahaha... bagus la cheqna, mane tau leh top up mane yg kurang kan... leh gak tambah bajet kawen, heeeee~

    ReplyDelete
  4. Sutera susah benor nak jaga. Huhuhuhu.

    Bisnes utk future eh? Heheheh...

    ReplyDelete
  5. Business minded betul cheqna ye...
    Fikir dulu tang nak nikah dik.. kakak memang suka sutera - sejuk-soft-selesa cuma tak tahan mahal..

    ReplyDelete
  6. Bisnes ialah jalan hidup yg menuruti sunnah Rasul. Kalau tak selesa dgn makan gaji, mmg yg terbaiknya, bisnes :)

    ReplyDelete
  7. kalu sy dpt gak komisyen nk la jg..lbh2 lg nk raya ni kn hehehe..nnt roger2 la ya

    ReplyDelete
  8. support jgn x support..hehe
    sy x byk bj sutera disebabkan regenya..hee

    ReplyDelete
  9. cheqna...support..tunjuklah foto kainnya..dpt cuci mata....

    ReplyDelete
  10. sokong ramai2..bolehla buat baju raya nanti cheqna..huhu

    ReplyDelete

~ thanks sebab sudi tinggalkan komen.....sayang anda semua......~