May 10, 2012

~ kad kahwin akan dipos ~

assalamualaikum
err..berbicara bab persiapan kahwin cheqna...maaf la...esok baru berkesempatan untuk ke pejabat pos dan mengeposkan kad kahwin kepada handai dan taulan..cheqna cuti esok(10 mei)         ...ada beberapa perkara yang perlu diselesaikan...
ni antara kad yang akan diposkan esok...design kat sampul tu wani yang buat...bagus mek ni =)
sebelah tu senarai nama dan alamat handai dan taulan yang akan dikirimkan kadnya...senang...baru tak tertukar ke..tertinggal ke =)
dan ini plak senarai jemputan yang cheqna jemput untuk memeriahkan kenduri kesyukuran sempena majlis pernikahan cheqna..tugas menjemput masih ada lagi..insyaallah esok dan hari isnin ni cheqna akan selesaikan semuanya....20hb baru cheqna stat cuti..uruskan goodies bag dan semua yang berkaitan la...ada lagi yang nak suh cheqna poskan kad??meh alamat...ouh...kad kahwin cheqna disponsor oleh PEDY JAYA terima kasih banyak..moga makin murah rezeki anda..g la lawat page dia....banyak yang dia buat tu..sebut nama cheqna untung2 dapat murah =)
doakan semua berjalan lancar....terima kasih =)

56 comments:

  1. cheqna , tahniah ye. tak lama lagi dah majlis nya. wah banyak gak senarai nak mengepos tu ye.. semoga semua urusan kawen cheqna dipermudahkanNYA.

    ReplyDelete
  2. wahhh tahniah ye... semoga berkekalan hingga ke penghujung nyawa..

    ReplyDelete
    Replies
    1. amin amin amin ya rabbal alamin
      terima kasih =)

      Delete
  3. Semoga majlis berjalan lamcar dan tahniah buat cheqna semoga berkekalan hingga akhir hayat...

    ReplyDelete
    Replies
    1. amin amin amin ya rabbal alamin
      terima kasih kak =)

      Delete
  4. lamo keh maso cuti, pengaroh talipom suh masuk krijo. hua hua hua

    ReplyDelete
    Replies
    1. kawtim baik doh ngan pengaroh..begheh doh =)
      pengarah x sir ganggu pengantin baru hehehehe

      Delete
  5. InsyaAllah, semuanya akan dipermudahkanNya. :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. amin..insyaallah..
      mudah mudahan..
      ma boleh dtg x ni??

      Delete
  6. tahniah ceqna...bila langsung tu ye? akk dah banyak ketinggalan ni
    semoga semuanya berjalan dgn lancar.

    ReplyDelete
    Replies
    1. terima kasih kak
      langsungnya 26 mei ni
      jemput datang kak =)
      insyaallah..terima kasih atas doa itu kak

      Delete
    2. 26mei ke?alah..akak baru dalam perjalanan nak ke pantai timur, mestilah tak sempat :(
      sbb wajiblah akk sampai sana malam dah gitu

      Delete
    3. kak...akak g ganu ke mana??kalau akak sudi 27 tu g kat umah suami cheqna...akak emelkan no phone kat alangfarina@yahoo.com boleh?

      Delete
  7. alhamdulillah
    pertama adik dah nak kawin
    kedua dpt juga akak komen
    sblm2 nie x kuar kotak komen nie .. puas refresh huhuhu ..
    tahniah cheqna ! .. ;)

    ReplyDelete
    Replies
    1. terima kasih kak ieda =)

      pasal komen tu cheqna pun tak reti ler..=)

      Delete
  8. Sallam cheqna,

    Alhamdulillah, In Advance, Selamat Menjadi Raja sehari,Doa kami semua, semuga perkongsian hidup ni akan berkekala hingga keakhir hayat.

    ReplyDelete
    Replies
    1. wsalam
      terima kasih
      amin amin amin ya rabbal alamin

      Delete
  9. alamakkkk santek nye kadddd... tetibe nak kad jugak boleh x??? hahaha

    ReplyDelete
  10. wah..kelas dapat sponsor lagi..ala2 artis..hehehe

    apa2 pun tahniah cheqna...semoga segala2 nya dipermudahkan Allah :)

    ReplyDelete
  11. yg jauh da nak pos..yg dekat ni bile n jemput n kasi?

    ReplyDelete
    Replies
    1. isnin ini ye puan
      kikiki
      eleh...x jemput pun memang wajib datang...maklumlah watak kedua.sebab watak utama i ler.... =)

      Delete
  12. dup dap dup dap...hanya beberapa hari lagi akan meninggalkan status cik...

    ReplyDelete
  13. amboi syok la dpt sponsor ye ceqna ye? sweet la kad, ada love2 gitu.. =)

    *btul tekaan ceqna tu

    ReplyDelete
    Replies
    1. alhamdulillah....=)

      banyakkan bersabar...insyaallah..ada hikmah yang tersembunyi....Allah maha mengetahui

      Delete
  14. tahniah cheqna..jaga makan minum sblm knduri..jgn smpai ahri kenduri tetiba sakit perut

    ReplyDelete
  15. dup dap dup dap makin kuat la ye cheqna.. semoga Allah permudahkan segala urusan.. amin..

    ReplyDelete
    Replies
    1. x rasa sangat lagi ni sebab masih sibuk bekerja kan....
      dah stat cuti nanti rasa la kot =)

      Delete
  16. uishh nk dekat dah cheqna..debar smin dupdap2

    ReplyDelete
  17. singgah blog sy & sy nak share something

    nk ajak awk join giveaway mudah:

    Kalau korang nak menang hadiah RM10 & hadiah misteri dari Maxis korang terjah blog shakiddo.com .Setiap hari sehingga 13 Mei 2012 ni, Shakiddo ada buat giveaway. Sy pun dah menang RM10 dalam Giveaway Hazman VS Food Siri ke-2 !!!!! JOM !

    ReplyDelete
  18. Cantik dan unik kad tu.

    Moga semia urusan dipermudahkan..

    ReplyDelete
  19. wah, nak kawin dah cheqna yerk.. erm, nak kad maya bleh.. email jerk kat masz_4580@yahoo.com
    insyaallah kalu masz ada kat ganu nanti masz dtg.. k

    ReplyDelete
  20. cheqna sy pon nakla kad..hehe..moga dipermudahkan urusan cheqna okeh..tak sabar nak tengok cheqna kawen..wuuu

    ReplyDelete
    Replies
    1. nok ke??meh r alamat...
      terima kasih atas doa tu =)

      Delete
  21. tahniah kak...:)
    semoga bahagia selama lamanya....

    cantik kad kawen!!

    ReplyDelete
  22. salam cheqna..
    semoga semua urusan berjalan dgn lancar ye..sy doakan dr kejauhan jer..

    ReplyDelete

~ thanks sebab sudi tinggalkan komen.....sayang anda semua......~