May 21, 2012

~ bab keje dah habis..fokus bab kenduri pulak ~

assalamualaikum..
alhamdulillah Program Jom Relaks : Tangani Stress Kita @ Tasik Kenyir pada 18 Mei-19 Mei 2012 telah selamat dilaksanakan....besh....dah namanya program relaks kan..memang santai r....=) x de xtvt2 berat =) cheqna belum sempat nak bercerita secara mendalam...apepun anda semua kalau berminat boleh baca kisahnya kat SINI 
hangus tangan2ku....hehehe...
dan malam tadi ( 20 Mei 2012) telah selamat diadakan solat hajat di rumah cheqna....mohon pada Allah moga dipermudahkan segala urusan sepanjang majlis pernikahan cheqna nanti...insyaallah...x panggil ramai pun...punyala tak berhenti kerja....dari pagi membawak sampai ke malam...hinggakan lengoh habis labu2 betis...tapi cheqna kena buat jugak..takkan nak biar ma buat sensorang kan....
hari ni nak setelkan bersih2 kawasan umah..ada nak tolong??meh la..takpe...tolong bagi support pun dah mujur =)
insyaallah..kalau sempat cheqna berjalan2 dan update lagi ye...kalau tak sempat jangan marrreeee...=)

17 comments:

  1. Utrusakan semua cheqna - masa semakin dekat dah. Anak sulung kena kerja lebih sikit sebab ipar duit tak ada lagi. Boleh aje minta tolong amir mesti dia ok aje..

    ReplyDelete
  2. berdebar lah tu sambil sambil sapu halaman tu..hehehe...berangan gitu ye ko dik!

    ReplyDelete
  3. teruja je dengarnya..bestkan...berdebar2 menanti saat itu...semoga cheqna dipermudahkan segala urusan..

    ReplyDelete
  4. Jangan buat kerja sampai dapat sakit pula tau. :)

    ReplyDelete
  5. Oh! Tiba-tiba cemburu dgn org yg bercuti weekdays.

    ReplyDelete
  6. Sallam Cheqna,

    Hati2 yee buat kerja tu,
    jangan sampai cedera plak..

    ReplyDelete
  7. dah boleh start cuti kawen dah ni Cheqna...mula la menyibukkan diri... tak sabar nak tunggu update dari cheqna... esp: time akad nikah n sanding, heeee~

    ReplyDelete
  8. time ni mmg start berdebar dah kan .. hehehe

    ReplyDelete
  9. Rilex...jgn bersgguh sgt nt sakit...maklum la darah muda...

    ReplyDelete
  10. pelan2 ya cheqna.. Insya Allah kebahagiaan akan pasti tiba jua.. (",)

    ReplyDelete
  11. moga semuanye berjalan lancar ye cheqna,,,,,

    ReplyDelete
  12. labu betis???
    baru hari iols jumpa perkataan ni...
    hiks

    moga semua berjalan lancar ye cheqna...

    ReplyDelete
  13. makin berdebor la kan cheqna.. x pe semoga Allah mudahkan urusan cheqna.. amin..

    ReplyDelete
  14. semoga majlis cheqna nanti berjalan dgn lancar ok...:)

    ReplyDelete

~ thanks sebab sudi tinggalkan komen.....sayang anda semua......~