Apr 2, 2012

~ sabar menunggu cerita terkini dariku...~

assalamualaikum
x leh cakap banyak...sebab super duper bizi..buktinya..nah amik tengok..
see..banyak keje kene setel minggu ni ye tuan2 dan puan2...almaklumlah semalam cheqna cuti...dah setel semua ni cheqna akan update banyak citer..termasuklah pengumuman tarikh penyatuan cheqna bersama incik tunang... wah..bajet retiss ni
kalau nak tahu pasal program yang cheqna anjurkan tu boleh klik SINI .. SINI.. dan mungkin ada lagi kot pasni yang BUDAK ni akan update.....nak tunggu edisi dari cheqna lambat sket la...
ok..cheqna stat wat keje dulu ye...jangan lupakan cheqna....daaaaa

32 comments:

  1. Eloklah setelkan kerja sebelum cuti cheqna. Taklah nanti masa duduk dgn En abang ingat pasal kerja lagi..:)

    Tak sabar nak dengar cerita lanjut + gambar2 nikah sekali

    ReplyDelete
    Replies
    1. insyaallah kakak =)
      doakan moga dipermudahkan segalanya

      Delete
  2. banyaknya things to do. sebelum cuti panjang, settle dulu apa yg patut

    ReplyDelete
    Replies
    1. yup..betul doh tu...baru r cuti dok terganggu =)

      Delete
  3. Good Luck Cheqna..semoga semua urusan dipermudahkan..Amin

    ReplyDelete
  4. byknya kerja...
    semoga sempat abiskan kerja2 tu yer

    ReplyDelete
  5. kakain pun byk jugak keje skrg ni...

    byk2 berehat yee..jgn piki sangat nnt pening plkkannn...

    ReplyDelete
    Replies
    1. tak sabar tunggu pengumumuman ko nok...mcm dah dekat sgt je ni...

      Delete
    2. kene setel semua baru leh rehat kak ain =)

      Delete
  6. bzs beno tgk pd to-do-list cheqna tu..
    lely harapla dang msk opis ekgi, dopdang nk jembe dh..
    harus silent mode blog sementar.. huhuhu

    ReplyDelete
    Replies
    1. wakpe?sibuk ngat ke?wat la hok mana patut lu...
      blog ni time x sibuk je =)

      Delete
  7. moge dipermudahkan semua urusan, amiinnn!

    ReplyDelete
  8. Cheqna setelkan satu persatu keje yg Cheqna listkan tu....

    ReplyDelete
  9. setuju ngan DZ - sila lantik sorang PA ye cheqna...

    ReplyDelete
    Replies
    1. jawapan sama dari cheqna
      nak jadi PA cheqna tak??
      kikikiki

      Delete
  10. Cheqna, saya nak tolong...tolong tgk..n komen kat sini, nnt tolong singgah blog saya yea! kalo Cheqna free la...selamat berkerja.. n take care!

    ReplyDelete

~ thanks sebab sudi tinggalkan komen.....sayang anda semua......~