Apr 12, 2012

~ dia dah kahwin???~

assalamualaikum
hari jumaat 6 April 2012...as usual buka lappy...log in fb log in blog....tetiba terkejut tengok fb incik tunang..err...bukan cheqna sign in fb incik tunang ye..cheqna tak de pasword fb dia...x koser nak mintak heh...cheqna sangat terkejut...mana tak terkejut...anda tengok sendiri
>
>

>
>
>
>
>

klik untuk menggebukan gambar
huhuhu sampai hati...sapa effa ahmad tu????listed effa ahmad as his wife????sampai hati.... 
cheqna konon2 merajuk...hahaha...ekceli hari ni ( 6 April) cheqna nak pergi Herbaline Kuala Terengganu.. dulu dah pergi ngan incik tunang..kali ni cheqna bawak ma plak..jadinya cheqna nonong je drive g ke Kuala Ibai tu..tak maklum pun kepada incik tunang..konon2 majuk...hahahaha..cheqna punya poinmen ngan herbaline kul 11pagi...masa tengah duk wat facial tu cheqna dengar bunyi beep dari phone cheqna...sah memang incik tunang la tu mesej or kol...phone kena silent...kan mengganggu sesi facial plop...
sudah siap facial...ma siap massage cheqna pun jawab mesej incik tunang...bagitahu sapa hati list effa ahmad as his wife....dan2 pastu incik tunang kol bagitahu dia tak dapat nak sign in fb dia...dan dia tak tahu n tak kenal pun sape effa ahmad tu....cheqna pun terkejut...rupa2nya lepas solat jumaat dia kol bagitahu adik dia cakap fb dia dah kena hack....
cheqna bagitahu incik tunang yang cheqna konon2 merajuk sebab dia buat camtu..hambik...cheqna plak yang kena bantai gelak n sambil2 kena marah ngan incik tunang...hahahaha
sampai ke hari ini ( 12/4/2012) fb dia masih tak dapat disign in.....dan sudahnya dia dah bukak fb lain...fb lama tu dia biarkan je la...dah tak tahu nak buat camana...
ngek kan cheqna...padahal dah tahu perangai incik tunang camana...terutama melibatkan fb...dia tak suka nak show off relationship ke...update tmpat kerja ke...status jauh sekali dia update....ni kan pulak list effa ahmad yang dia tak kenal as a wife dia...hahahahaha 

32 comments:

  1. hahaaa...amir takot nk ngaku tu..trus kate fb kene hack..

    ReplyDelete
  2. Kakak yg hanya tahu en abang cheqna tu dari N3 cheqna pun dapat bayangkan yg en abang cheqna tu cool orgnya dan bukan jenis huha-huha...

    Jgn takutlah dik dah tak lama lagi memang dia pun dah nak menikah dgn cheqna...

    ReplyDelete
  3. kena hack..bahaya tu.
    sape punya kerja lah tu yer..

    ReplyDelete
  4. bahaya ye kena hack ni.tapi apa yang menyebabkan satu2 akaun tu kena hack?maaf saya buta sikit it ni
    kalau saya pun sentap..bukan majuk je..terus makan x lalu

    ReplyDelete
  5. hehe..mau tak terkejut badak kalau tetiba status mcm tu...mau muncung cheqna panjang sedepa hehe...

    ReplyDelete
  6. releks la cheqna..dugaan tu kecik je..insya allah kalu kite kenal hati budinya dia bkn mcm tu..(psst ni bkn ayat utk menyedapkan ati tau!)

    ReplyDelete
  7. FB kena hack? bahaya...bahaya..byk ke gambar2 dalam tu?

    ReplyDelete
  8. harapnya fb cheqna x kena hack.. nnti encik tunang lak merajuk dgn cheqna.. hihihi

    ReplyDelete
  9. Bahaya tu klu akaun kn hack, status kita blh jd mcm2 & kwn2 kita blh jd kwn2 'dia'...huhu

    ReplyDelete
  10. majuk sikit jer tau cheqna..jangan majuk lame2 nnt rugi penat jer...asyik moncong jerr..

    ReplyDelete
  11. alang, u nk kawen pun i terkejut gak tau... tiba2 gituuuu.... kih3... but i'm very veryyyyyyy happyyyy for u my dear... congrats.. i lap u laaa... ;-)

    ReplyDelete
  12. adesss.. harusla majuk kan kl gitu..
    tetiba aje nama org len, kl sy pun ghitu..

    eh, bahaya la men hack2 ni,
    kl org dop tau nape mesti byk plok timbul spekulasi lain..
    dop tau yg fb kena hack.. huhuuh, mintak jauhla eh..

    ReplyDelete
  13. ada jugak yg bergurau kasar gitu ye ;p
    sabar ye dik

    ReplyDelete
  14. assalam cheqna..
    merajuk tandanya sayang..huhu

    ReplyDelete
  15. Assalamualaikum Cheqna,

    merajuk tu tandanya sayang he.he.he.....kesian kat Che abang Cheqna tu kan....tak pasai2 ja kena marah dengan Cheqna..jahat betoi la sapa yang buat kerja ni kan Cheqna...

    ReplyDelete
  16. hahaha..cheqna terkenaaa!!! tapi tu la kan cheqna, FB ni mmg leh wat punca gadoh ar.. sib baik kowang dpt atasi dgn bijak.

    ReplyDelete
    Replies
    1. adoi la hackers...tolonglah buat keje yg berfaedah sikit...huhu....

      Delete
  17. bahaya le hackers2 ni.. kasi mood org gundah gulana aja.. hukhukk

    ReplyDelete
  18. syokkkkk nyee dah boleh komen ! ...

    dugaaannn bertunang nie dikk ..tapi kali nie dari hackers lakk huhuhuh

    ReplyDelete
  19. hackers ni patut-patutlah kan,klu nak wat keja sia2 tu...asyik mngacau je..akak pun pernah kena kacau juga..

    ReplyDelete
  20. heheh comel laa cheqna wat wat majuk...kehkehke XD

    ReplyDelete
  21. ingat tadi madu cheqna doh.. lalalariksss... :)

    ReplyDelete

~ thanks sebab sudi tinggalkan komen.....sayang anda semua......~