Mar 21, 2012

~ yang sebenarnya ~

assalamualaikum
berkaitan dengan pertanyaan cheqna di N3 yang INI
sebenarnya bukan nak g jenjalan..honeymoon bagai..bukan bukan...
sebenarnya cheqna kena hadiri kat melaka..bengkel pemudahcara modul bersepadu kursus pra perkahwinan islam (MBKPI) peringkat negeri terengganu 2012 di Hotel Naza Talyya Melaka bermula 26-29 Mac 2012.. tanya tu sebab manalah tahu kot2 ada yang nak jumpa cheqna ok perasan retis nihh
cheqna masih banyak mende nak kena setelkan...nanti karang2 cheqna jenjalan ok..ouh..kalau ada yang rasa nak ngedate ngan cheqna..silakan...=) 

20 comments:

  1. selamat ke Melaka cheqna. Tak dpt jumpalah. Kak yus 25hb tu adalah di Melaka sbb anak buah bertunang, tp 26hb dah ada di BP semula.

    ReplyDelete
  2. Kakak dah tahu sebab dlm N3 yg cheqna list Mac busy ada mentioned tarikh-tarikh yg cheqna kena pergi termasuklah Melaka....

    ReplyDelete
  3. oo kisahnya.. hehe. selamat berbengkel ye cheqna.. :)

    ReplyDelete
  4. Ade rezeki, kita ngedate eh Cheqna...ms sy turun Ganu aritu, mmg tak smpt bt pape pun. Mane tau t raye sy dtg jenguk dpn umah kan? Hahaha...

    ReplyDelete
  5. best gak hotel ni... dekat shopping complex... ada the store, jusco, tesco..... mcm2 lagi... selamat bershopping... ehh.. selamat berkursus...

    ReplyDelete
  6. ohh... nak gi kursus - sempat tu gi jalan2 makan2....

    ReplyDelete
  7. byk betul bengkel yg cheqna pergi ya..memang busy..

    ReplyDelete
  8. best melaka..mcm2 ada..leh berbengkel smbil jenjalan ye cheqna..

    ReplyDelete
  9. selamat berkursus ya cheqna..moga mendapat ilmu yg bermanfaat kat sana nnt..ramai blogger kat melaka tu..mana la tau leh jumpa sorang dua..clap ari ada jumpa kat dlm kursus tu...

    ReplyDelete
  10. keje sambil holiday sekali.. besh2.. :)selamat berkursus ye cheqna..

    ReplyDelete
  11. Hotel baru ke tu?

    Nanti kot tak terlayan pulak peminat yang datang... hehehe...

    ReplyDelete
  12. mmg best klu dpt gi kursus sambil jln2...hilang rasa tension kat opis. slmt berkursus.

    ReplyDelete
  13. alahai buzy adik akak sorang ni..:) selamat berkursus yer...akak baru dpt 3 hari berkursus tuk tahun ni...tu pun kursus dalaman jer...:)

    ReplyDelete
  14. Jauhnya berkursus sampai ke Melaka ye?
    Saya ni di Melaka tapi tak berani nak berjanji. InsyaAllah boleh juga kita jumpa.. *Jusco plg dekat..hehe

    ReplyDelete
  15. hotel tu da dkt dgn tmpt shopping..kalu nk g jenjalan ke tmpt lain or nk mkn tmpt yg sedap2 contact la sy ye

    ReplyDelete

~ thanks sebab sudi tinggalkan komen.....sayang anda semua......~