Mar 11, 2012

~ TER..TER..TER..suka..bukan kehendak hati pun....~

assalamualaikum
semalam cheqna tertengok mamat ni..mula tu frust gak sebab lelaki biasa yang ku lihat tak kelihatan malam ni...hamboii...cam menggatal plak cheqna kan....tapi betul...sedikit frust sebab lelaki itu tak kelihatan malam ni...muncul wajah yang lain plak....bila tengok lelaki ini..dalam hati berkata "alahai...rosak r malam ni"
pastu..tetiba dapat mesej dari seseorang yang membuat ku berfikir seketika dan mencari ruang dan peluang mengintai lelaki itu...nak tengok betul ke tak apa yang seseorang itu kata...puas ku intai peluang...mencari dan terus mencari...akhirnya...
"aha la...betul la..."
apa lagi..pagi ni terus google pasal lelaki itu..dan akhirnya....jumpa jugak... 
ehem ehem..tak nampak sangat ke?? macam sape???apex khairul fahmi??oh tidak....salah sama sekali...
smart ke??macam adi 6ixth sense ke????ada la sket kan...tapi bukan adi...dan paling pasti bukan incik tunang kesayanganku.....incik tunang saya lagi hensem...lalalalalalala...ala korang memang...nak muntah g toilet nung...
yang ni lagi jelas...chinese look kan??suka tengok stat malam tadi...weh...bukan minat ke hape ke...saje suka tengok..tambahan plak bila tengok aksi dia malam tadi...hah korang mula la tu...aksi lain le tu dalam fikiran...tak baik hokeh....
ekceli...lelaki ini adalah SHARMIZA YUSOF..second keeper untuk pasukan bola sepak Terengganu...semalam kan ada game Trg lawan Perak..Fisrt keeper Sharbinee tak turun main malam tadi..jadi mamat ni la yang turun...yang mesej cheqna tu Kak Oya..katanya
"dr dulu aku perasan muka 2nd keeper ganu ni ensem..ensem dari fahmi lagi..hr ni baru napok jelas..jap g au tgk cw lah plop..(malam tadi kan ada badmonton all england )
bila dapat msj kak oya tu yang cheqna cuba jugak nak tengok muka sharmiza ni...kebetulan bakal adik ipar peminat bola gak...cheqna mesej dia...dia ada kat stadium...katanya sharmiza ni chinese look sket...
jadinya pagi ni cheqna google la....dapat la tengok muka dia...ouh..jangan tanya lebih2 mamat ni umur berapa orang mana...cheqna tak google pun....tak la minat tahap lupa diri...i ada kesayangan i hokeh..hahahahaha
pepun tahniah utk trg sebab menang malam tadi..dan malam ni tak sabar nak tengok LCW lawan Lindan...harap2 Lindan tak dan la malam ni =)

28 comments:

  1. wah..skrg ni keeper menjadi pujaan nmpk..hiks. jeles pulak incik tunang nanti

    ReplyDelete
    Replies
    1. ish...
      incik tunang tetap dihati
      hahahaha
      sharmiza ni adik pada cheqna kot =)

      Delete
  2. Replies
    1. ye glemer ke??
      kak na baru tahu pasal ye malam
      hahahahaha

      Delete
  3. Semoga pemuda2 harapan bangsa dalam arena apapun tidak akan tenggelam dalam silau kegemilangan. InsyaAllah. :)

    ReplyDelete
  4. suspen...suspen....ingatkan sapa tadi...nnti en tunang jeles tau....he...

    ReplyDelete
  5. As salam Cheqna,

    Mmg cute + hensem... Hope klau naik nnt jgn lupa diri dahlah kan... hikhikhik... Ingat tunang cheqna td :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. wsalam..
      kan...harap2 kalau dah popular dia tak lupa diri ler...
      hehehehehe

      Delete
  6. la.. igtkn KFCM yg pes picca tu..
    kl ghitu, mmg ensem r keeper kite.. hahahah...
    kem salam deh.. ;-p

    ReplyDelete
  7. ni nak citer pasal ape ni..haish budak ni..semua yg hensem je dia minat..nak kene ni

    ReplyDelete
    Replies
    1. hahahaha
      aha la..ekceli nak citer pasal ape erk..hahahaha
      ouh...yang penting tunang tetap dihati kak =)

      Delete
  8. hahaaa...ingt apek td...tp muka dlm pic apesal jambu je nengok...xtau dlm team trg ade org ensem gak selain sharbinee

    ReplyDelete
    Replies
    1. kak oya la kabo malam tu ate..ingatkan sharbinee je hok hensem dalam team ganu...
      hehehehehe
      sedap gok r sharizal ni main malam

      Delete
  9. Replies
    1. kan..
      hahaha
      jatuhla populariti apex kekgi
      hehehe
      tapi sharmiza..sila jangan cari publisiti yang ntah ape2 ok..
      apex bab jaga gawang memang respek r tapi bab peribadi tu yang masalah sket..kadang bukan salah dia....apepun doakan yang terbaik utk apex =)

      Delete
  10. apek penjaga gol terbaik..tp pasal hal peribadi harap apex lebih bijak..handle gosip...

    ReplyDelete
    Replies
    1. tu la..kadang2 kesian gak kat dia..banyak ngat gosipnyer =)

      Delete
  11. Replies
    1. kalu tuang g pata timur....
      nanananananana
      hujan sini ni.....

      Delete
  12. Replies
    1. cheqna dok hensem..cheqna comel je..hahahaha
      jangan maroh neh =)

      Delete

~ thanks sebab sudi tinggalkan komen.....sayang anda semua......~