Mar 1, 2012

~ rindu masa lalu..andai dapat ku undur masa ( part 3 )

assalamualaikum
sambung lagi....last r ni...hehehehe.. first kat SINI dan keduanya di SINI
yang ni kat stb...meeting kalau tak silap...
yang ni masa kita nak g ISM erk???lupa r....
yang ni pogram Hulu...ala..yang pengarah kata "sikit2 muka Farina..muka roziya..." macam tak ada muka orang lain...ok...pitammmm
yang ni pogram kuala kat Hotel Sri Malaysia Marang...
yang ni pogram Hulu
yang ni stb punya pogram...
hujung tahun lepas....kat cyberjaya..kak oya tak ada masa ni...paperwork balik johor diluluskan kan..hehehehe
yang ni besh...penutup 2011...dah lama tak macam ni kan..
yang ni kat gem beach resort....suka dalam duka....ai lah..bukan org lain =)
meeting @JKMNT with pengarah n timbalan pengarah..our boss kat mekah time ni...=)
nak jugak.....=) yang tengah tu memang alwayz bizi...=)
ekceli kan...rindu r nak wat program ngan budak2 especially dan kita semua terlibat...dari kemaman hingga ke besut....seriously rindu.......korang pun mesti rasa cam tu kan?????alahai...bila lagi kan berlaku macam tu....berdoa moga ada miracle yang berlaku... 

52 comments:

  1. insyallah cheqna..jgn jemu berdoa..mana tau kan .ada rezeki.

    ReplyDelete
  2. hehehe...kalu masuk bab ngoyal gak, banyok bendo ambo nok ubah kalu buleh undur ke waktu lepas

    ReplyDelete
  3. Insya-Allah hari cheqna menikah - undang mereka boleh jumpa lagi...

    ReplyDelete
    Replies
    1. ouh tu sudah tentu kakak..
      yang dirindui adalah mengadakan program bersama2 =)

      Delete
  4. Lepas2 nie mesti ada kot program yg dirancang melibatkan kwn2 Cheqna nie...

    ReplyDelete
    Replies
    1. susah sket sebab ada 'halangan' tak macam dulu..hehehehe

      Delete
  5. mesti rindu kan Cheqna..takpela..kenangan yg manis :)

    ReplyDelete
  6. wind waktu sekolah dulu..... abis kelas tengahari, belajar bawah pokok ngan geng bersama pakwe2 senior memasing.. haha

    ReplyDelete
  7. kenangan terindah mana boleh lupakan cheqna..

    *tima kasih ye cheqna komen tadi tu...kadang2 mmg kakain terasa sangat2 bila org tanya mcm tu...bersyukur la apa yg adakan...

    ReplyDelete
    Replies
    1. kenangan bersama tak mungkin terpadam
      selagi bernyawa tetap diingatan

      no big deal la kak ain =)

      Delete
  8. part 3..best2..cheqna nak keje ngan cheqna gak la..huhu

    ReplyDelete
  9. nk ckp pe pun aku tatau ... tgk gambo ko je la ...hehehe comey rupenye ...

    ReplyDelete
  10. indahnya kenangan...kalau bisa diundurkan waktu, alangkah indahnya!!!!

    ReplyDelete
  11. kalau program luar dan dapat
    geng yang best..mesti jadi memori indah :)

    ReplyDelete
  12. bila tengok semula gambar2 tu boleh mengubat kerinduan kan

    ReplyDelete
  13. beshnya banyok program.. ader kije kosong dok kt tpt cheqna.. nok mintok etek buleh dok.. hikhikhik..

    ReplyDelete
  14. sweet memori yg sampai bila2 pun tak leh lupa...

    ReplyDelete
  15. rindu kenangan masa lalu.. betapa indah nya kan bersama sahabat2 lama..

    ReplyDelete
  16. Salam Cheqna,

    Kenangan2 yang manis ni memang membuatkan kita teringat dan rindu sangat suasana pada masa tu kan Cheqna......tapi apa boleh buat masa yang lalu tak kan berpatah balik......

    ReplyDelete
  17. kenangan lama lah kenangan yang paling best dalam hidup..dan jadi kenangan sampai bila2...

    ReplyDelete
  18. seronok pengalaman cheqna...berjalan sana sini dgn macam2 program =)

    ReplyDelete
    Replies
    1. hehehehe
      semua tu pengalaman dalam meniti sebuah kehidupan...
      wah gitu...hehehehe

      Delete
  19. mcm2 tmpat berjalan ek...best!

    tpi live moved on kan....sabar dan senyummm

    ReplyDelete
  20. bila melibatkan kenangan lalu yang best.. mesti sukar untuk dilupakan...

    ReplyDelete
  21. kenangan manis kalau dikenang memang seronok:)

    p/s: my new link

    ReplyDelete
  22. kenangan manis mematangkan diri kita..menang susah nak lupa..selagi hayat dikandung badan..ia tetap terpahat..

    ReplyDelete

~ thanks sebab sudi tinggalkan komen.....sayang anda semua......~