Mar 20, 2012

~ rasa rindu~

assalamualaikum
bulan mac adalah bulan yang sangat menyibukkan bagi cheqna....terasa kepenatannya...6 mac ceramah pasal stress..12-14 mac kursus kat Felda Resident, Kt..19 Mac program kat STB..yang terbaru 26-29 Mac kursus kat Melaka...30-31 mac cheqna handle kursus untuk staf opis cheqna..ni baru program...belum masuk meeting...perbincangan kes...report..kene order barang..urusan itu ini untuk program hujung bulan ni..dan pelbagai lagi...penat tu tak la sangat..cuma cheqna rindu...rindu sangat..amende..korang ni memang r...bukan rindukan si dia....tapi cheqna rindukan
>
>
>
>
>
>
>
>
>
rindu untuk berblog weh......rindu nak berjalan2 dengan senang hati....rindu nak meninggalkan komen....rindu nak baca celoteh2 anda semua....rindu nak baca cerita....huhuhuhu rindu
cheqna memang kena setelkan semua keje sebelum hari ahad ni la (25 Mac 2012) sebab 26 dah kena g Melaka...kursus sebagai penceramah untuk kursus kahwin...alo..kan kalau yang nak kahwin kan kena g kursus..so nanti2 cheqna kena bagi talk la dalam sesi kursus kahwin tu...untuk daerah cheqna la....
kene setelkan semua kerja berkaitan program cheqna pada 30-31 mac 2012 ni..yelah sebab cheqna kan tak ada kat opis sebelum program tu....so kene setelkan semua la agar program yang dirancang berjalan dengan lancar....
takpe..cheqna nak pulun keje...sebab nanti cheqna nak cuti lama...sekian harap jeles =)
hahahaha..nanti dah setel keje semua cheqna akan kembali aktif seperti luar biasa....hahahahaha maaf sebab tak sempat singgah lagi umah anda semua...cheqna akan cuba jugak singgah n komen ok bila cheqna dah setelkan apa2 yang patut..rinduuuuuu

21 comments:

  1. dear, aku tak gi lagi pejabat pos...nnt kang aku dah free kang, aku send FM ko tu yer...sori sbb lambat...

    setakat ni FM daddyziyyad je sempat aku pas itupun kebetulan lalu depan klinik dia...huhu...

    ReplyDelete
  2. buat keje dulu cheqna, pahtu bulih la berblog ngan sng hati ekeke

    ReplyDelete
  3. PEh! BZ tol Cheqna. Apa kate curi2 masa berblog. Heheheh! Agak2 dosa tak curi masa?

    =p

    ReplyDelete
  4. takpa....dahulukan yg penting...memang bila busy, blog saya pun terabai..ekekeke

    ReplyDelete
  5. Kerja utamakan dik... blog tak perlu hirau sangat. Kalau ada masa baru jengah. Rindu biasalah tu sebab dan jadi macam kebiasaan mestilah rasa macam kalau boleh semua nak buat...

    ReplyDelete
  6. rindu pd sesuatu dan juga pada seseorang ;)

    ReplyDelete
  7. xper...take time k...
    buzy bebeno cheqna kte nihh hehehhh

    ReplyDelete
  8. bz sokmo.. x pe la cheqna.. setel dulu hok mane penting.. pree2 kekgi buleh berblog balik.. :)

    ReplyDelete
  9. iols rindu ngan cheqna juga
    tho tak penah bertemu muka
    takat bertemu kat blog aje...

    buat keja dulu lah cheqna
    kasik siap semua
    baru senang hati - senang juga nak ber-blog
    ehehehhee

    ReplyDelete
  10. assalam cheqna..selesaikan urusan yang penting dulu..

    ReplyDelete
  11. ala bestnyer..leh cuti lama..amy 2 hari nk kawen baru cuti..huhu

    ReplyDelete
  12. wahh busy cheqna ye.. lia pun lama tak jenguk ke sini sbb lia pun nusy jugak.. hihi.. :)

    ReplyDelete
  13. owhhh rindu kat cheqna jugak...hehehe kite pon jarang dpt online lelama siang hari...minggu ni hubby keluar..tu yg jadi tak berjalan sangat hehehe

    ReplyDelete
  14. busy ye cheqna..moga dipermudahkan urusan..nanti ziarah blog kawan2 ek..rindu cheqna nye komen..

    ReplyDelete

~ thanks sebab sudi tinggalkan komen.....sayang anda semua......~