Mar 7, 2012

~ rabu kan???~

assalamualaikum
rabu tak rabu..nak citer gak.....
semalam balik dari program ceramah kat Kuala terengganu tu..sampai umah kul 530pm..mandi bagai....merebahkan badan...on lappy...rugi woo bayar rm110 every month kalau tak guna dengan sehabis molek kikikiki...
bukak blog....tengok banyak komen yang perlu diapprove..so tekan la publish....baca satu2 komen tetiba mak jema kompius...eh tetiba jadi mak jema...nape plak kan...apekah yang terjadi kepada diriku???
tengok komen kat anak panah tu..kompius
lagi 2 komen...eh..ape yang dah cheqna join erk??lupa...ke cheqna purak2 luper ni....=)
sudahnya cheqna g la ke blog yang berkenaan..
hah????ye ke ni??..tetiba teringat yang cheqna pernah sertai GA yang kak wahida ni anjurkan....senang je pun GA ni...dan cheqna rasa cheqna menang sebab ni
klik untuk tengok apa yang cheqna tulis
kan...jadi korang kena guna cara cheqna kot kalau nak menang..hahahahaha ampun mek kak....pepun terima kasih sebab sudi pilih mek ganu ni untuk menang GA kak...*lompat bintang* berbaloi penat2 balik dari bagi talk tiba2 diumumkan sebagai pemenang.....ouh pasal talk tu nanti cheqna citer k =)
thanks kak..sayang kak ketat2...mmmuuuaahhhh
kakiku punya nota : x dapat nak bersenang lenang lagi...nanti2 cheqna jengah anda ye =) 

18 comments:

  1. Salam rabu,Tahniah..haha..pandai cheqna..dah terpilih hehe..

    ReplyDelete
  2. haha untong laaaa memang hadiah lg heeeee :)

    ReplyDelete
  3. tanhiah utk cheqna & sy jugak.. kiter mmgg bertuahkan.. sama negeri lak tuh.. hikhik..

    ReplyDelete
  4. amboi siap mengugut tu la pasal menang..hehe..

    ReplyDelete
  5. tahniah nok...
    ko tak baik tau main ugut2 aku mcm tu...hahaha...

    btw, mmg dah rezeki ko nok...
    insyaAllah, next week aku pos ok, minggu ni ada sikit bz...huhu...

    ReplyDelete
  6. akak dah lama tak update blog...kengkangan masa....cheqna add k.sha di fb yer... azrisha03@yahoo.com

    ReplyDelete

~ thanks sebab sudi tinggalkan komen.....sayang anda semua......~