Mar 20, 2012

~ jawab soalanku ini...~

assalamualaikum semua
tanya sket..
ada tak yang baca blog cheqna ni tinggal di melaka??
wallah ko cheqna...bajet macam ramai je yang baca blog ni
kalau ada sila maklumkan ye..
terima kasih =)

19 comments:

  1. saya tinggal kat KL tapi 30 dan 31 haribulan saya kursus kat D'village Melaka. sekian untuk makluman....hihihi

    ReplyDelete
  2. me! tp lani kt KL la.. insya allah kalu xde aral melintang mggu dpn br blk kg...

    ReplyDelete
  3. Akak tinggal kt Muar...he.he.he...ttp salalu gak p melaka........lain org tnya, lain dijwbnya.....

    ReplyDelete
  4. Sallam,

    Kakmah dari Kuala Lipis, Pahang..hehe

    ReplyDelete
  5. nie mesti cheqna plan nk g cuti kt melaka yer dok cheqna?? best nyer..

    ReplyDelete
  6. Kampung kak ain kat melaka tapi dah menetap kat kat shah alam..bila cuti jer balik sana tau...

    Kenapa tu yee... Nk bercuti kat sane kee...

    ReplyDelete
  7. rajim gi derrak melaka termasuk dale kategori soalan dok? huhuhuhu

    ReplyDelete
  8. Kakak kat JB... dekat je dgn Melaka - 2-3 jam boleh sampailah cheqna...

    ReplyDelete
  9. akak pernah dok mlaka time buat kpli dulu, skarang dah jadi org selangor celup, sbb diri ini masih mengaku anak johor sejati...

    ReplyDelete

~ thanks sebab sudi tinggalkan komen.....sayang anda semua......~