Mar 6, 2012

~ doakan cheqna ~

assalamualaikum
selamat pagi selasa
saat anda baca n3 ini...cheqna sedang drive ke Kuala Terengganu..menuju ke Jabatan Pembangunan Wanita sebab cheqna kena bagi talk hari ni...tajuknyer JOM RELAKS: TANGANI STRESS ANDA
doakan moga segalanya berjalan lancar yer...thanks....
n sorry sebab cheqna tak dapat nak jenjalan umah anda semua la...malam karang hokeh cheqna terjah...take care semua...jangan mengnakal nakal =)
bye.....

24 comments:

  1. cheqna....awak menang GA kak wahida lah!
    hati2 drive tu yer..

    ReplyDelete
  2. relek cheqna..jgn stress yer masa bg talk tu...:)

    ReplyDelete
  3. semoga semuanya berjalan lancar ya cheqna..

    ReplyDelete
  4. ok..selamat jalan...semoga semuanya bai...jangan lupa share ngan kita ye..

    ReplyDelete
  5. pas ni bleh la bg talk kat cni plak kot ..kan kan

    ReplyDelete
  6. Semoga semuanya berjalan dengan lancar dan selamat. InsyaAllah. :)

    ReplyDelete
  7. cheqna bg talk!!! ..mcm bes je kje cheqna ni..huhuh

    ReplyDelete
  8. insyallah..amin..moga dipermudahkan urusan..Tahniah cheqna menang GA..huhu..

    ReplyDelete
  9. cheqna terbaekkkkkkk.... boboi boyyyyyyy

    ReplyDelete
  10. Ok org yg nak talk tu jgn stress jugak,tenang dan baik2 drive tu....

    ReplyDelete
  11. selamat cheq na... moga audience enjoy dengar talk dari u... good luck...

    ReplyDelete
  12. Hati-hati diperjalanan dik. Darah manis banyak ujian kata org tua-tua. Kakak tak menakal... cheqna tu yg nak jalan jauh jgn menakal hihi....

    ReplyDelete
  13. saya hadapi tekanan saya dgn tido..hahaha

    elok2 drive ye cheqna

    ReplyDelete
  14. Selamat pergi dan selamat balik..semoga talk berjalan dgn lancar

    ReplyDelete
  15. semenjak ada orang dalam perut ni, mudah betol nak stress.. hadoiiiiii

    ReplyDelete
  16. salam
    semoga semuanya selamat-selamat sampai,selamat berucap...

    ReplyDelete
  17. masa tulis komen nih mesti doh siap kan cheqna.. hati2 drive.. :)

    ReplyDelete

~ thanks sebab sudi tinggalkan komen.....sayang anda semua......~