Mar 16, 2012

~ day 3 @Felda Resident hotel ~

assalamualaikum
ni last n3 pasal kursus cheqna....hari terakhir on 14 Mac 2012
kul 8am...cheqna naik tingkat 17 untuk bekpes...mak aih..ramai plak hari ni....yup sebab JHEAT dan juga Kastam ada buat kursus jugak kat sini..crowded sketla..
pas bekpes...teruskan kelas macam biasa...banyak isu dan persoalan yang diutarakan..seronok sebab leh berbincang serta berkongsi idea dan pengalaman...
akhirnya...kursus tamat jam lebih kurang kul 1140 kot...balik awal sebab geng2 dari kelate x sabar2 nak balik..hehehehe...
ini adalah peserta kursus..silala cari dimana cheqna..korang kira sendiri la berapa orang lelaki yang ada =)
geng bergosip..ngok ngek dua orang ni....saje ler tu nak tunjuk baju sama...huh...nyampah...yang serba pink tu izarina..roomate cheqna yang meninggalkanku tidur sendirian pada malam kedua...wah ayat....hahahaha si baju biru adalah kak zie....sabo ye kak zie sayam...jangan lupa bawak bala2 tentera g ke sana ye =)
hahahaha...izarina ngok ngek snap gambo ni....kak uda n cheqna yang sedang berusaha bangun dari tempat duduk setelah tidak tahan untuk sama2 join geng bergosip..hahahaha..tak de lah...kami bangun nak g meja makan utk lunch...
ye...terima kasih..tak payah puji...cheqna tau cheqna cantik...lalalalalalalala kak oya...sila jeles...ouh...ni je peserta dari terengganu..kak oya n shahlan ada kursus kat ISM...Kak Siti dan adik siti (wani) x dapat join kerana ada masalah problem....eh lupa...our boss join gak..tapi time ni our boss x de kat sini...masih kat bilik kot =) shahlan..alang tau awak baca n3 ni...jadi sila tunjuk kepada kak oya ye...kasi jeles sama kak oya...dengan pertanyaan..tak takut ke kat ISM tu???muahahahahaha gelak tak berapa nak sopan =)
dah..tu je citer dari Felda Resident Hotel Kuala Terengganu......hotel memang besh..cuma makanan dari 5 bintang cheqna bagi 3 setengah bintang jela.....=)

36 comments:

  1. xpenah lg g hotel tu..tp mcm xberapa yakin je dgn ketinggian yer..hehe

    p/s--> kakna, gambar paling bawah tu chubby2 la..nasib wani xdok..hehehe..

    ReplyDelete
    Replies
    1. naik lif hok leh tengok keadaan luor lagi besh nok2 time malam

      Delete
  2. semenjak kerja nie.... tak pernah kena lg kursus di ISM.... hihihi

    ReplyDelete
  3. pernah stay yg kat tenggaroh.mersing..dekat je dgn umah mak akak yg kat felda nun...

    kalau free semuanya best :P

    ReplyDelete
  4. akak pernah stay yg kat tenggaroh,mersing..dekat dgn umah mak yg kat felda nun..

    kalau free memang besh :)

    ReplyDelete
  5. cheqna, minggu depan saya lak gi kursus... KL je, kalo KT lagiii...best kan...

    ReplyDelete
  6. salam jumaat cheqna..moga semua berjalan ngan lncr..dah nk bis kursus die

    ReplyDelete
    Replies
    1. salam jumaat
      dah habis dah hari rabu hari tu =)

      Delete
  7. Replies
    1. cheqna n kak uda nak bangun dari tempat duduk utk bangun g ke meja makan..lunch time =)

      Delete
  8. tak pnh lagi check in kat felda resident..

    ReplyDelete
  9. waahhh, alhamdulillah.. sehat2 sehat belaka kesemua kawan2 cheqna ni ya.. hihihi..

    salam pagi Jumaat,

    ReplyDelete
    Replies
    1. of coz...geng2 PPsi Trg ni sihat2 lake...org nak ajak main futsal takut hahahaha

      Delete
  10. beshnya buleh rase duk otel 5 bintang.. pree pulok tuh.. huhu..

    ReplyDelete
    Replies
    1. holah..kalu hok free gak sedap belake hehehehe

      Delete
  11. Cheqna ni comel la! Heheheheh....

    Makanan die tak bape nak syok ke? Tp oklah rating 3 dari 5 tuh. Heheheh.

    Sy pun tak terpk nak mtk no phone Cheqna. Hahahah. Oh, one of the reason - tak nak nyusahkan Cheqna pun ye...ape punye reason kan? Lempang diri sendiri.

    =p

    ReplyDelete
    Replies
    1. cheqna comel????terima kasih...=P
      tak brapa nak syokla...

      eleh...tak de maknanya menyusahkan....ok je...
      ok..sila lempang laju2 hahahahaha

      Delete
  12. Lelaki cuma ada tiga kerat je?

    Ish ish ish....

    ReplyDelete
  13. memula tadi mmg nak puji cantik tapi cheqna kata tak payah puji... maka tak jadi la. hehehe

    ReplyDelete
  14. Salam Cheqna,

    Semoga semuanya tak dak masaalah dan baik2 saja ya Cheqna...

    ReplyDelete
  15. cheqna baju kaler biru dan tidung biru juga...
    kan???
    ekekekekeke

    ReplyDelete
    Replies
    1. ye betul.....tidak syak lagi....
      tepuk tepuk =)

      Delete
  16. Ssyyyyy kan elok buat slot danjual rproduk slim

    ReplyDelete

~ thanks sebab sudi tinggalkan komen.....sayang anda semua......~