Mar 22, 2012

~ boleh percaya ke?~

klik untuk melihat dengan jelas
kakiku punya nota : bila cheqna tak bercerita panjang...itu maknanya...........................??????????

32 comments:

  1. better check org bank..i pun tak berani nk confirm :(

    ReplyDelete
  2. kakna...jgn isi..ada staff kat amy baru email td..dia isi..lepas tu harini semua gaji dia xde..dh kena hack..dia email ke semua staff jgn isi..nsib amy msk email ni kat spam..huhuhu

    ReplyDelete
  3. tolong jangan percaya!

    cheqna bz banget eh???
    selamat bekerja ye....

    ReplyDelete
  4. betul2! jgn pecaya sgt.. bahaya.. mcm2 skrg ni..

    ReplyDelete
  5. Nampak cam betul jekan....tp nie semua nie tipu..

    ReplyDelete
  6. sy pun dpt email ni..pd hal sy langsung tak penag ada akaun dgn cimb...nampak sgt menipu

    ReplyDelete
  7. Kakak kalau suruh update anything online memang tak percaya especially bab credit card atau bank a/c

    ReplyDelete
  8. kalau email akak tak buka, terus buang je

    ceqna sibuk lah tu.. ;p

    ReplyDelete
  9. Ma tak pernah buka pun kalau ada emel begitu. Lagipun Ma tak ada akaun CIMB! ;-)

    Anak Mama sibuk ya?

    ReplyDelete
  10. jangan...

    hari tu blogger PIPOQ ada ulas
    dan terkena pasal hal ini

    ReplyDelete
  11. pic : delete jek kalau betul2 penting derang akan call kite...

    statement : hahahahahaha cheqna sibuk atau p training ;)

    ReplyDelete
  12. huuu.. L pun dapat jugak L delete ejer.. hii


    jom tmbah ilmu.=)
    http://lolz-l.blogspot.com/2012/03/turunnya-nabi-isa.html

    ReplyDelete
    Replies
    1. salam
      jgn layan...skrg mcm2 kes nak paw duit org...

      Delete
  13. takut tu muslihat dr pihak lain je..saja gunakan nama CIMB,,better check ngan bank.

    ReplyDelete
  14. ignore je cheqna..kena hati2..banyak dah dapat camnie..baru sempat jenguk sini

    ReplyDelete
  15. sila jgn percaya.. kang sesia tgk duit x dok lam akaun..

    ReplyDelete

~ thanks sebab sudi tinggalkan komen.....sayang anda semua......~