Mar 27, 2012

~ betul2 keje ni ~

assalamualaikum
tak leh cakap banyak skang..limited ni..skang cheqna sedang sibuk buat laporan tentang perkara ini..perkara apa??tengok meja r...
meja pun dah berterabur skang....biasanya meja cheqna kemas je..almaklumlah..cheqna kan tak suka kemboh2 ni...ouh..kemboh2 ni maksudnya berselerak ye..
skang cheqna sedang sibuk buat laporan ni..
yup..report tentang kajian kepuasan kerja..kena submit before 29hb Mac..dan 29 Mac tu adalah luse ye tuan2 dan puan2...memang lama lagi..tapi nak mengira satu satu tu yang menyebabkan kengkadang hang gak kejap...
30-31 ada pogram lak..mujur untuk pogram tu cheqna dah setelkan awal2..x la kelam kabut sangat..nanti dah siap semua cheqna update n jenjalan lagi ye...err..jangan pernah lupakan daku =)

26 comments:

  1. buat keje elok2 ok.. berkat dapat gaji nanti... amin....

    ReplyDelete
  2. hamboi bz nye....cheqna jgn lupa daku jua..dtg blog nnti jgn mara naa...gurau2 ja..hak3

    ReplyDelete
  3. hari pun iols bz banget
    tak sempat lagi nak update blog

    ReplyDelete
  4. Jangan sampai terlupa tarikh keramat sudahlah......bila yer?

    ReplyDelete
  5. yg penting keje perlu settle down dulu..jenjalan kemudian..

    ReplyDelete
  6. Mam pun tak suka meja kerja mama bersepah2. :)

    ReplyDelete
  7. cheqna..kalau la boleh dtg tgok meja ahkak ni..lagi dasat..kdg2 smpai stepler depan mata pun cari tak jumpa..punya la beseypah..huuhuh

    ReplyDelete
  8. sini meja clear tau cheqna...ada keje tp tanguh kan letak di belakang hahaa..semak mata..nanti lah dulu kemudian2 setel hihii..

    ReplyDelete
  9. walaupun cheqna bz tapi tetap kena update blog utk kawan2 tau.

    ReplyDelete
  10. kakna, klinik mane bukak sokmo tesh hiv? amy balik minggu depan nk g dgn fami..hehe

    ReplyDelete
  11. Kebanyakan kita yg bekerja bila hujung bulan dan awal bulan memang sibuknya lebih sikit, apa lagi kalau kena keluar lagilah kan...

    ReplyDelete
  12. kami dah dapat bos baru yang mantap.... hihihihi

    ReplyDelete
  13. cheqna pegawai yg berkualiti, hehehe...

    ReplyDelete
  14. wahhh kajian kepuasan kerja..ehehehe..ok cheqna..wat keje elok² ye :)

    ReplyDelete
  15. cheqna dan bz tak dapat dipisahkan...haha...

    ReplyDelete
  16. mesti pening kepala nak buat report kan..saya benci betul nak buat report2 nih..haha

    ReplyDelete
  17. kalau meja akak jap je kemas cz sntiasa brselerak dgn buku2 murid yg menimbun menanti giliran utk ditanda...hu.hu.hu...

    ReplyDelete
  18. Salam Cheqna,

    Kesian Cheqna.....sibuk dan banyak sungguh kerja ya...semoga Cheqna dapat buat kerja dengan baik dan sempurna....

    ReplyDelete
  19. wat laporan??..haha..samalah mcm akak.dah penat buat program, terpaksa setelkn laporn.

    ReplyDelete
  20. moga cepat siapla cheqna ye..busy ea..senyum sokmo cheqna..:)

    ReplyDelete
  21. X per dik, kerja diutamakan, macm akak lahh kalau dah banyak kerja memang x dpt langsung nak bw, nie punnn jlan2 mlm huhuhu

    ReplyDelete

~ thanks sebab sudi tinggalkan komen.....sayang anda semua......~