Feb 9, 2012

~ yuhhhhuuuuuu...rindukan cheqna ke??????~

assalamualaikum
halluuu..halllluuu....anda mesti rindukan cheqna kan kan kan??sbb hr ni kelibat cheqna tak kelihatan dimana2..ewahhh bajet retiss ni...muahahahahaha
jap..tuan tanah kedaung nak tepek gambo seround...dah lama tak mengglemerkan diri disini..
hah...jangan nak puji lebih2 ye....kehkehkeh.....
sorrylah..hari ni pepagi lagi cheqna dah gerak dari umah untuk ke PKMD Kuala Terengganu..cheqna dijemput menjadi fasilitator untuk program bersama ibu tunggal daerah kuala terengganu..seawal jam 730am cheqna dah gerak dari umah...sampai KT...cari parking dulu...bagi orang trg mmg tau r kat jalan air jernih tu parking memang hazab....sudahnya cheqna parking kat KT mutiara punya hotel...RM10 kena bayar...takpe claim balik...kikikiki
erm...habis pogram kul 5 petang....penat weh..balik plak jam...sudahnya 640pm sampai umah...sampai umah letrik plak takde...lagi la rasa letih.....
esokla citer panjang....tu pun kalau cheqna tak sibuk....=) jangan marah daku sebab tak melilau2 dirumahmu...insyaallah..bila cheqna free..kompem dan kondifen cheqna akan singgah =) take care la ye..

42 comments:

  1. Replies
    1. memang dah keje kami =)
      tak la hebat seperti org2 yang dah pro tapi boleh lah =)

      Delete
  2. akekekeke melilauu lilau erkk
    owhh kim salam kat mereka...

    ReplyDelete
  3. bangga ada kawan cam cheqna, cheqna ni selalu bergaul dgn masyarakat sekeliling... mesra, penyayang dan disayangi...

    ReplyDelete
  4. Replies
    1. kalau sibuk memang senyap je la blog ni hehehehe

      Delete
  5. baru tahu, cheqna fasilitator rupanya.... dh t.sibuk jmput singgh rmh ye ;D

    ReplyDelete
    Replies
    1. fasi tu sampingan je
      ok begheh...kompem singgah =)

      Delete
  6. cheqna g ganu dok singgah doh kat ambe,..
    erm mmg parkin hazab lah..

    ReplyDelete
    Replies
    1. dok dang weh....dari pagi pah petang...padang duk lam jabat tu r =)

      Delete
  7. mestilah dirindu cheqna!hahahah XD

    wahh wahhh jadi faci yer?setailo lah...
    mesti makan makan kat situ best gak kan.
    terengganu kot!

    ReplyDelete
    Replies
    1. meme r..hahahahaha
      trg mmg makanan besh sebab tu cheqna gebu..ekekekeke

      Delete
  8. ooo jadik fasi ker...

    erm cheqna makin cumel lah, haha kembang lah tu..

    ReplyDelete
  9. blk lbt pun x per sis..janji blh claim..hehe

    ReplyDelete
    Replies
    1. claim tu belakang kira....sbb x leh claim ot pun hehehe yang behnya sebab suka kan keje macam gini =)

      Delete
  10. cheqna..selalu ade je yg cheqna update..hehe..xleh sunyi..nanti rindu..haha..moga dipermudahkan urusan..

    ReplyDelete
  11. Ada peluang buka sykt motivator cheqna nie. Tak apa sekarang timba pengalaman. Kelak kalau dah ada anak agak-agak tak ada maid.... buat sykt sendiri jadi private motivator pulak...

    ReplyDelete
  12. sambil2 tak free tapi punya la gedebak ramai yang komen kat sini. mesti ramai yang rindu kut.... huhuhuhu

    ReplyDelete
    Replies
    1. bizi tapi buat2 tak bizi...hahahaha..selagi ada pc cokoh depan mata meme r...keno duk jauh dari pc tak po la...=)

      Delete
  13. Cheqna, sy pun bz gak nie. Tak dan nak singgah. Adehh!

    ReplyDelete
    Replies
    1. hahaaha...belang2 tak dan tu sempat jugak komen..terharu cheqna
      thanks mommy =)

      Delete
  14. bz sokmo cheqna nih.. biasa la kije memang gitu..

    ReplyDelete

~ thanks sebab sudi tinggalkan komen.....sayang anda semua......~