Feb 28, 2012

~ rindu masa lalu..andai dapat ku undur masa (part 2 ) ~

assalamualaikum
sambungan entri yang INI
jangan bosan menjengah umah cheqna ni yer =)
ni masa kat Besut..masa ni wani tak habis2 ngan skill tongkat dagu
masa ni kat putrajaya....persidangan psychologist...time birthday cheqna rasanya ni...ala..kenangan dolu2..hahaha
yang ni masa majlis penutup kejohanan sukan JKMM kali ke 5..trg tuan umah.....err..cheqna rasa dolu2 cheqna lagi beso dari skang.....ke cheqna je yang perasan ni??hahahaha
yang ni kat residen Paka rasanya...2008..bengkel interaktif punya program...yang wani nak nangis sebab sup daging sedap sangat..hehehehe
ouh kak oya n wani...korang mesti ingat kan peristiwa ini???yup..ini dilangkawi..2009..kursus kat eagle bay
hah..yang ni kat peladang setiu agroresort..ala kak oya..wani..n izarina..yang peristiwa pelik berlaku pada daku tu...ingat???hahahaha
yang ni program kat marang...taman rahmat...masa ni kita dengan bos skang dah....=) time ni kak ct n kak uda tak masuk lagi kan?? eh..ke dah masuk??
ouh..yang ni masa otw ke negeri 9..kursus..masa ni cheqna rasa cheqna cantik...muahahahaha statement tak leh blah.....thanks shahlan sebab mengangguk...yang lain semua jeles tu..hahahaha
haha..shahlan??still remember apa yang berlaku????nak alang citerkan kat sini ke????tak yah lah kan...hahahaha
ni pogram kat gem beach resort kalau tak silap...ke merang suria....pogram ngan penghuni rumah darul hilmi seberang takir....kak oya..ala yang ada fasilitator jatuh gedebuk kat kolam tu....ala..kaunselor daerah hulu tu..ingat??yang sedang asyik berbicara...tetiba bedebuk jatuh..jatuh kat kolam tu..ingat??hah yelah....haku la tu yang jatuh....hahaha
yang ni pogram kat peladang setiu....pogram stb..
yang ni kat kuala ibai..buka pose 2009..tak leh blah tengok signboad toilet tu...hahaha
yang ni plak buke pose tahun 2010..kat sri aman seafood..masa ni adam in the making kan???=)
yang ni terbaru..buka pose 2011..kat maidah kan??kuala terengganu...2012 punya agenda??kat besut plop kot =)
yang ni 2009 punya pogram..kat smk ajil...dah lama kita tak pogram bersama2 kan??rindu plak.....skang masing2 dah berubah..baik dari segi title..dari cik jadi puan..dari tak jadi mama dah jadi mama...tapi kita tetap sekepala..dan always giler.....
ouh..ada satu lagi siri rindu masa lalu ini...tunggu....hahahaha..korang2 yang ada lam gambo ni jangan nak pelangkung i ok....=)

13 comments:

  1. merata cheqna berjalan yer..bestnya.
    iyer..gmbr 1 m'sia tu kat dataran shahbandar:)

    ReplyDelete
  2. kalau tengok balik gambar lama2..mesti terkenang jekan..

    ReplyDelete
  3. selalunya, kita akan lebih menghargai kenangan yg telah berlalu..masa kita belajar/kerja di satu2 tempat, kita tak rasa/hargai benda ni kan..

    ReplyDelete
  4. wah dah part 2..kenagan terindah nie..de smbungan lg tak?

    ReplyDelete
  5. setuju dgn daddy ziyyad..rindu kat kenangan tempat lama, kt opis skrg tak rasa ape pun..tggu berhenti kat sini baru la nk rindu2an...hehe

    ReplyDelete
  6. Mengimbau kenangan lama cheqna seronok. eringat semua kawan yg terpisah...

    ReplyDelete
  7. bgus jgk kan ada n3 macam ni, leh ingat saat2 yang berlaku masa itu..... haha

    ReplyDelete
  8. bestnyer byk aktiviti..amy byk aktiviti gok kat llm ni kakna tp xdang okmo nk ambik gambo..hehehe...

    ReplyDelete
  9. aktif betul cheqna ni..bagus2...keep it up bebehh :)

    ReplyDelete
  10. Semua kwn2 yg dlm gambar tu Cheqna masih berhubung ke dgn diorg?...

    ReplyDelete

~ thanks sebab sudi tinggalkan komen.....sayang anda semua......~