Feb 28, 2012

~ rindu masa lalu..andai dapat ku undur masa ( part 1 ) ~

assalamualaikum
kali ni kan..cheqna nak imbas kenangan dolu2..dari awal 2008 penglibatan pertama cheqna dengan kerajaan..mengimbas kenangan bersama rakan seangkatan dan sejawatan di JKM Terengganu...bila diimbas balik...sangat besh...just layankan gambo jela..
khas untuk kak zura..kak na..kak oya..izarina..wani..kak zie..kak siti..kak huda..n shahlan..errr..rasa dah sebut semua kot...ada yang tertinggal??kompem kena pelangkung...hehehehe
 ingat lagi??ni kat SMK Seri Nilam..masa KT nak ngundi kan..masa ni zaman X Boss Tuan Haji Amran =)
yang ni masa persidangan kat JPA kalau tak silap..yang penting..tag pelawat tu..ko ada Puan Roziya???x de kan??lalalalala
yang ni masa mesyuarat ikhtisas dan bengkel kecemerlangan kat KL..hotel kat Chow Kit kan???Regency kalau tak silap...yang kita muntah secara berjemaah tu...lalalalalala
yang ni pun sama kan..kan ke motto kita bergambar walau dimana saja...eh..anda ingat tak iklan KBS kalau tak silap yang "saya bukan ahlong...saya cuma nak tolong..." ingat?? ni la mamat yang nak tolong tu...muke je chinese tapi tak..orang swak...=)
yang ni kat Pizza hut KT..konon2 belanja kak na kecik makan sempena kak na tukar kalau tak silap..kak oya n izarina ada didepan kami...wani tak datang2 =(
hah...gambo ni memang kak oya suka kan????lalalala..ko tak payah nak tipu la kak oya...lalalalalala ni kat Setiu...program STB ke pogram Asrama....luper...
pergh...cantiknya daku...ok kak oya...jangan buat muka tak leh blah..dan shahlan...jangan nak gelak2...wani..sadappp u!!!!! dan thanks kepada mama adam yang mengakui kecantikan ku..muahahaha kak oya..masa ni wani tak kawan kita...dia asyik ngan zana je masa ni =)
ouh...suka momen ni....hanya bermula dari status puan wani kat fb je..akhirnya terjadi sebegini...weh korang...sebelum i bergelar puan..jom r buat sekali lagi..as usual..kak oya...ko la pengarah program..lalalala..deal????shahlan dah angguk2 tu..mama adam pun setuju..sbb apin dah ada geng nak kejar2 =)
korang jangan nak gelak..terutama izarina....sadap uuuuuuuuu...korang mesti sedang bayangkan klien2 yang ada masa ni kan??lalalalala...jadi kak zie...untuk program negeri 2012 tu..jangan kau ulangi peristiwa ini..lalalala
ni kat peladang..tapi lupa pogram sape..dan paling besh kak uda masa ni lum mandi pagi woiii..lalalalala memang kalu dia baca ni kompem kaw2 kena kutuk...hahahah ghasak..janji leh gelak2..
uish..pehal kecik je ni??ni pogram wani kalau tak silap..ala..lupe ke??yang ada mamat tu nak usha2 wani tu???ingat???lalalalala

yang ni pogram sape??mak jema lupa la....kak oya or wani..korang ingat pogram ape ni n kat mana???
besh kan bila tengok balik gambo2 lama ni??ok korang..ni baru part 1..akan menyusul 3 lagi part..jangan bimbang kak oya..tak akan ku masukkan gambo kahwin ko tu..hahahahaha..
besh pulak bila ingat masa awal2 masuk keje dulu...suka kan???rinduuuuu

37 comments:

  1. memang sangat seronok mengimbau kenangan... akak memang tengok gambar lama alahai keciwa sebab sekarangni muka dah tak debab semacam...

    ReplyDelete
    Replies
    1. nape kak???akak nak debab ke???means skang akak dah kurus la??
      besh r gitu

      Delete
  2. Memang indah masa baru masuk keja,apatah lg time2 kursus,tp byk yg dah lost contact skrg.....

    ReplyDelete
    Replies
    1. cheqna plak ramai yang dah tukar kementerian la..jabatan la..

      Delete
  3. mengimbau memori la nie..best kan..selamat bekerja cheqna

    ReplyDelete
  4. knangn mngusik jiwa wahhh gitu...
    mcm syok kj gomen. lps grad dulu akk bria2 cuba aply tp t.dpt

    Hood n hob tu dapur n cerobong asap ;D

    ReplyDelete
    Replies
    1. memang kak...besh keje ni =)

      ouh ye ke??hahahahahaha thanks

      Delete
  5. kenangan terindah buat tatapan bersama... (",)

    ReplyDelete
    Replies
    1. yup
      *sambil diiringi lagu kenangan terindah-samsons*

      Delete
  6. kita pun ada kenangan jugak. hehehe cantik la gambar ! :)

    ReplyDelete
  7. Mama pun terkenang kawan2 zaman mama kerje dulu. Ada yg dh jadi Puan Sri!

    ReplyDelete
  8. wahhh wahhh andai dapat ku undur masa jugak dipilih eh?hehe suka lagu tu! :P

    ReplyDelete
  9. Tmpt keje Cheqna sonok. Klu sy, tak ingin sy nak igt ape2 kat opis sy yg skg nie. Haishhh!

    ReplyDelete
  10. kenangan lame kalau kenang memang best n boleh buat kite senyum sorang2 kan cheqna hehe

    ReplyDelete
    Replies
    1. of coz....
      kenangan pahit amat manis untuk dikenang =)

      Delete
  11. kalau dapat undur masa nak jadi muda mcm dulu,,hehe

    ReplyDelete
    Replies
    1. KALAU
      hehehehe
      ma cheqna selalu kata
      "orang dok cakap pakai buah KALAU ni"
      hehehe

      Delete
  12. Salam Cheqna,

    Syahdu ja kan bila dok terkenagkan balik kenangan masa dulu2 ngan kawan2.......

    ReplyDelete
  13. besh kije ramai kawan.. sy kat opis nih 2 org jer.. kdg2 sunyi gok.. huhu..

    ReplyDelete

~ thanks sebab sudi tinggalkan komen.....sayang anda semua......~