Feb 28, 2012

~ promosi sket ~

assalamualaikum
cheqna nak promosi sket hari ni....tak..tak.. empunya blog tak bagi rasuah pun suh cheqna wat ni....cheqna yang saje nak up n3 ni..hehehehe
ekceli pemilik blog ni satu opis ngan cheqna...dia banyak membantu cheqna dalam banyak perkara....
dia seorang yang sangat kreatif...orang ganu kata ada patak siput..erm...gane erk nak terang..means dia ni pandai menggubah...pandai serba serbi la...dah ada baby 2 orang..suami of coz sorang...takkan dua kot...hahahaha
ni blog dia...g la terjah...klik SINI dia pun baru je dalam dunia blogging ni....bolehla menambahkan kenalan...=) 
ouh....majlis cheqna nanti..utk barang hantaran semua dia yang care...cheqna suh dia bukak pengantin nanti2...hehehehe 
malas nak citer banyak..nak tau pasal dia..silala terjah blog beliau ye tuan2 dan puan2...erkk..jangan nak usha....anak dah 2 tu..sekian harap maklum...hahaha
selamat berkenalan =) 

34 comments:

  1. boleh tambah kenalan...elokle Cheqna promote gini..tuan empunya blog tak marah punya..

    ReplyDelete
  2. Kalau ma nak buat tempahan dari sahabat Cheqna tu jauh sangatlah pulak! :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. tu la pasal...
      rosak plak nanti design nyer...sbb jauh sangat travel kan =)

      Delete
  3. Replies
    1. uit
      apehal majuk mek kak???
      hehehe
      alolololo
      meh busyuk2 masyam meh...meh cheqna lambung2 meh...=0

      Delete
  4. moga majlis berjalan dengan lancar...memang sibuk lah sebelum wedding ni..tak menang tangan yee..

    ReplyDelete
    Replies
    1. amin
      mudah mudahan
      setakat ni tak la kelam kabut sangat

      Delete
  5. hehehe.. baru jak nak mengayat dia.. rupanya dah dua anak.. ehehe... Thanx cheqna.. nanti saya usha2 blog dia plak..

    ReplyDelete
  6. bukak pengantin?..

    cheqna penat ke?..hehehhehe

    ReplyDelete
  7. Kreatif yea kwn Cheqna yg sorang nie.....
    Kak Nurul dah follow....

    ReplyDelete
  8. wahhh da siap2 delegate dia tu untuk menggubah hantaran ye.. bagus2.. :)

    ReplyDelete
  9. kemain dia ada pereka hantaran lagi..kelass cheqna :)

    ReplyDelete
  10. lya akan ke sana.. slamat dtg ke dunia blogging

    ReplyDelete
  11. time kasih cikna wei...mengpromte blog haku...tong kayu..uiks thank u....

    ReplyDelete
  12. bagus tolong sesama kawan.. nanti nok gi terjah..

    ReplyDelete

~ thanks sebab sudi tinggalkan komen.....sayang anda semua......~