Feb 15, 2012

~ nuffnang oh nuffnang ~

bila nak bagi cheqna duit banyak ni???nak kahwin ni...huhuhuhu
*x mo cakap banyak..rabu kan..lalalalalalala* 

56 comments:

  1. Replies
    1. alhamdulillah...=)
      berangan ni bila boleh dapat ribu riban =)

      Delete
  2. Dah boleh tebus dah tu. Mama baru ada RM7.00++ je. :)

    ReplyDelete
  3. hahahah sweet jek u..i pun tak byk mana pun..tak pelah sbb suka menulis tu yg bebel jek tiap hari kat blog hehehe

    ReplyDelete
    Replies
    1. sampingan je ni....menulis memang hobi..tapi kalau dapat banyak rezeki namanya tu kak hehehehe=)

      Delete
  4. heheh..cheqna..kite pun belum merasa lagi..takpela..ada rezeki nanti kita² semua dptla ye :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. insyaallah...
      harap2 banyak la yg akan kita dapat *tiba2 mata kuar simbol duit*
      ngeeeee

      Delete
  5. huhu...da 57 hengget dah boleh cash out dah ...tapi baik simpan dulu bagi banyak lagi ..hihi ...sikit2 lelama jadi bukit ..ewah..hihi

    ReplyDelete
    Replies
    1. owh..thanks pada MB yang bantu cheqna..semua ni jasa MB..nanti dah banyak cheqna belanja neh =)

      Delete
  6. cheqna dia tak bagi pun cheq kawin juga kan..he he

    ReplyDelete
    Replies
    1. of coz..tapi kalau dia bagi banyak tu rezeki nak kahwin namanya hehehehehe =)

      Delete
  7. Duit kawen cheqna dah cukup tu dia tak mahu bagi banyak-banyak...:)

    ReplyDelete
    Replies
    1. alo..manaboleh...hehehehe nak jugak..
      sekali lagi mata kuar simbol duit kikikiki

      Delete
  8. macam mana org bulih buat duit ribu-ribu dari nuffnang ek?


    aku punya naik 5-7 sen je... kakaka

    ReplyDelete
    Replies
    1. tu r..cheqna pun heran gok...org lain dapat ribu riban dari nuffnang ni...

      Delete
  9. mesti BE cheqna byk ni
    k.sha satu jer...

    BE belum jadi meter lagi kot

    ReplyDelete
  10. aku ni dah lama tak be sejak cuti bersalin ari tu ..huhu

    ReplyDelete
    Replies
    1. cheqna dok rajin blh kot BE ni...huhuhu
      sebab tu duit dok gerok2

      Delete
  11. berapa tu kakna? amy xnampak..hehe..amy punya pun dh leh tebus tp biar la dulu..heheheh

    ReplyDelete
  12. lebih kurang la kita..xnak tebus lagi, sayang...haha

    ReplyDelete
    Replies
    1. sayang kan??
      kalau ribu riban mesti lagi syg nak kuarkan hehehe

      Delete
  13. ada jugak tu
    tak pe - tunggu dulu beb
    mana tau - rezeki selepas 10 bulan....
    bleh gak buat beli pampers dan botol susu
    ehehehehe

    ReplyDelete
  14. assalam cheqna..
    buat kunjungan balas & follow sekali..
    kumpul jangan x kumpul..pas tu redeem..huhu

    ReplyDelete
  15. Replies
    1. cheqna pun berjaman gak nunggu ni
      penantian satu penyiksaan gitu =)

      Delete
  16. Salam cheqna

    Sabar....nanti kalau kawin jgn lupa mama kat sini!

    ReplyDelete
  17. Okey la tu, ada gak..qema ni haa nan hado pun hehe

    ReplyDelete
    Replies
    1. hehehehe
      alhamdulillah
      tapi kalau dapat lagi banyak lagi bersyukur....
      hehehe
      biasalah manusia kan...tamak habola sket..eh tamak haloba =)

      Delete
  18. bg kad kawen br nuffnang up sket $$..
    hehehhe..

    pssstttt, biler lg tu.. =)

    ReplyDelete
    Replies
    1. ouh..mcm tu erk??
      hehehe
      insyaallah..tak lama lagi =)

      Delete
  19. Alhamdulillah banyok doh tu.. sy pulok duk 30 hinggit jak dulu.. sbulang doh x gerok2.. sedih.. :(

    ReplyDelete
    Replies
    1. cheqna ni 2 bulan doh sere...takat tu jela hehehehe

      Delete

~ thanks sebab sudi tinggalkan komen.....sayang anda semua......~