Feb 7, 2012

~ nampak sangat...~

assalamualaikum
as usual...kalau hari cuti kompem2 blog akan sunyi...tak kan ramai yang update blog memasing dan tak kan ramai yang kunjungi blog cheqna..hehehehe...blog anda camana??ke blog cheqna je yang tak ramai kunjungi ni??almaklumlah cheqna ni blogger picisan je pun...=)
tengok...nampak sangat kan time2 cuti tak ramai yang datang menjengah ke teratak pepel cheqna ni..yelah.. dah namanya cuti kan...mesti anda semua sibuk bercuti..hehehehe...cheqna je yang selalu online...aikk dah namanya blogger tegar kan...mestilah harus update sentiasa...biar la tak de orang baca pun..sebagai kenangan ni...nanti kalau bosan2 bila baca balik mesti senyum sensorang hehehe
cheqna kalau hari cuti bukak blog mesti akan merayau2 r..cari mana blogger yang update n baca..tinggalkan komen...hehehe..habis..blogger lain sibuk bercuti...tak dapat nak baca citer2 mereka yang bercuti =)
ataupun...sebenarnya korang berblogging time opis hour??ekekekeke..nampak sangat kan...hehehe

42 comments:

  1. heheh cheqna xbercuti pulak?

    biasalah tu hari cuti.semua dengan keluarga tercinta. :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. kalau cheqna tak update on jumaat sabtu means cheqna bercuti ler tu..maknanya tak de kat umah..=)

      Delete
  2. xjugak.. sbb macam leez normally entry dlm blog adalah auto-published. senang sket kot. +, xm'ganggu waktu keje gitu. btw, len org len plak sistem bloggingnye kan..

    ReplyDelete
    Replies
    1. hehehehe
      nak tahu satu rahsia??
      cheqna tak pandai nak auto published ni =)

      Delete
  3. Assalam cheqna..acik pun sama kalau cuti ni..semua blog acik rayau un tuk membaca..rasanya sempat khatam semua..tapi kalau masa kerja..masa nak merayau pun malam je..ada masanya memang tak habis acik jelajah..

    ReplyDelete
    Replies
    1. wsalam...
      hehehehe
      cheqna memang suka merayau2 kalau time tak de keje..
      kalau sibuk..memang tak dapat r..

      Delete
  4. blogger tegaq cheqna..assalamualaikum. Kita buat apa yg kita rasa perlu...jgn pk org baca ke tak..blogging mau ikhlas kan. teruskan, blog cheqna bkn blog picisan..ok.

    ReplyDelete
  5. Akak plak waktu keja memang tak sempat nak ngadap blog sebab akak bukannya keja opis. Lepas waktu keja baru boleh & bila cuti, memang cuti habis2an, hehe.

    ReplyDelete
  6. kak sya nak update tak tentu masa cheqna maklum la dok umah jer,time free tu cpt2 update

    ReplyDelete
    Replies
    1. tapi kalau duk umah pun bukannya free manjang kan kak=)

      Delete
  7. Salam,
    LF tetap setia singgah ... kerana LF sentiasa cuti ... cuti YB (Yang Bersara)

    ReplyDelete
  8. ha..ha.. maknanya cekap le tu. sambil buat kerja sambil berblog.

    ReplyDelete
  9. time cuti, kita cuti betol2..cuti dr segala2nya..heheh

    ReplyDelete
  10. Bila hari cuti, blog mama memang bercuti dari menerima kunjungan. Biasalah tu. :)

    ReplyDelete
  11. hehehe.. waktu cuti mmg kurang ckit org update n terjah blog.. mayb time bekerja jer kan, sambil kerja sambil curicuri on9..tak gitu? ehhehe

    ReplyDelete
    Replies
    1. bukan curi2 doh ni..memang secara nyata doh ni =)

      Delete
  12. blog saya sama jer cuti atau x..
    visitor ciput tu jer
    hehe
    standard blog baru katakan:)

    ReplyDelete
    Replies
    1. insyaallah lama2 mesti akan ramai visitor tu =)

      Delete
  13. biasa la cheqna.. cuti.. ramai berjalan-jalan.. byk program.. nak BW tu tgh malam sikit.. hehehehe.. tapi sy ada masa, BW je la jawapnya..

    ReplyDelete
    Replies
    1. cheqna sepanjang masa BW tu pun kalau melepak depan pc la..kalau ada keje luar memang sunyi sepi r =)

      Delete
  14. saya yang tak kerja pun cuma berblog waktu hari bekerja je sebab hari cuti masa untuk suami.jalan2...makan2..

    ReplyDelete
  15. sama la kita.... dah 3 tahun alami perkara sebegini. huhuhuhu

    ReplyDelete
  16. testing...1..2..3
    owh,jd lagi rupenye....hahaha

    ReplyDelete
  17. Bila dah cuti,... semua benda pun turut bercuti :)

    ReplyDelete
  18. blog time opis hour je.. klu tuan umah cuti harus la blog pun cuti.. hehe..

    ReplyDelete
  19. wah ramainye pengunjung...k.sha dok sampai byk tu pung....ehehehehehe

    ReplyDelete

~ thanks sebab sudi tinggalkan komen.....sayang anda semua......~