Feb 10, 2012

~ memerah idea..~

assalamualaikum
masa cheqna sedang menjadi fasilitator untuk program ibu tunggal kat Kuala Terengganu tu.cheqna dapat panggilan dari JPW atau nama panjangnya Jabatan Pembangunan Wanita...menjemput cheqna memberi ceramah kepada 40 kakitangan awam pada 6 Mac 2012 nanti..berkenaan stress...masa ceramah stat dari kul 930am sehingga 100pm...humakaih....belum pape cheqna dah stress bila diberitahu waktu slot berkenaan hahaha...ekceli..dijemput shahlan n cheqna...tapi shahlan taknak...sebab kata shahlan takut tak terkejar dengan energy yang cheqna ada...macam2 tau adikku itu...sudahnya cheqna bagitahu sahabat cheqna yang ka setiu....
klik untuk tumbesaran.....
jadinya cheqna akan bekerjasama ngan wani la...untuk 3 jam setengah tu kami akan buat sesuatu r...uishh tak leh bagi ceramah je...bukan setakat audion yang ngantuk..ngan kami2 yang bagi talk ni pun akan ke laut nanti..hahahaha..
apa yang akan kami buat???tungguuuuuu..hehehehehe..ekceli cheqna sedang memerah idea jugak ni....=) nak bantu??dialu2kan..thankssss

32 comments:

  1. kalau amy keje cm kakna rasenyer reboh dpn org ramai..hehe..paling beci ngucap dpn org..hehe

    ReplyDelete
    Replies
    1. ce try lu..nok engok gok amy reboh..hahahaha
      kak na yakkecik agi ekpom dah terdedah ngan org2 ramai ni..nok wat gane...dari koloh rendoh kang nyanyi kang sajok kangberlakon...ada lake

      Delete
  2. errr... agak-agak 30 minit, suruh semua lompat tangkap bintang.. kkurang sikit nguapnyer.... hahaha

    ReplyDelete
  3. Replies
    1. bolehlah...demo nok panggil ko???boleh jah...hehehehe

      Delete
  4. aerobik la cheqna mula2 tu hahahhaaa atau senaman ringkas tarik nafas dalam2 ka....play video atau lagu2 dulu ka...hehehe

    ReplyDelete
  5. cheqna ni mesti jenih kalau dapat copong tokleh bereti kecek ni..good luck

    ReplyDelete
    Replies
    1. dok jugok kak eh...dok boleh copong pun kecek jugok ni hahahaha
      thanks kak =)

      Delete
  6. meh bui ceramoh alah kok nim etep..... huhuhuhu

    ReplyDelete
    Replies
    1. jemput le....tanggung blako la neh....hahahaha

      Delete
  7. hebat gak adikku ini ... semoga semuanya berjalan lancar belaka...

    ReplyDelete
  8. cheqna, masz nak bg idea....
    buat kapal terbang kertas (x semestinya bentuk kapal terbang yang sempurna), pastu baling, tengok sapa baling paling jauh tu kiranya dia dah berjaya buang stress paling jauh.. hehe

    ReplyDelete
  9. Sokmo kalu dgr ceramah mesti ngantuk..wat lawak kit cheqna xbagi org ngantuk pahtu buat aktiviti tuk hilangkan stress..aktiviti apa xtahu la, cheqna lbh arif kan hehe

    ReplyDelete
    Replies
    1. cheqna kalau bagi talk sokmo meletakkan diri cheqna ditempat audion...apa yang audion nok..insyaallah tak akan boring =)

      Delete
  10. kalau bab beri ceramah kat depan akak tak pandai. Yang ni suruh en suami akak le....:D

    ReplyDelete
    Replies
    1. alhamdulillah..
      anugerah yang allah pinjamkan untuk cheqna =)

      Delete

~ thanks sebab sudi tinggalkan komen.....sayang anda semua......~