Feb 20, 2012

~ masalah~

assalamualaikum
just nak bagitahu ni..cheqna mintak maaf pada mana2 teman2 alam maya yang cheqna tak tinggalkan komen pada setiap n3 yang anda semua publishkan..bukan cheqna tak sudi..bukan sombong..cheqna tetap baca..dan memang akan tinggalkan komen tapi akan timbul masalah bila teman2 yang letakkan word verification tu..
sebagai contoh blog ayu ni..sorry erk..cheqna tak dapat tinggalkan komen kat blog ni sebab lepas taip WV tu..tak de butang PUBLISH..huhuhu camana nak publishkan komen cheqna...
skang cheqna perasan WV ni kena taip dua perkataan yang disediakan...kadang2 cheqna tak dapat baca word tu...salah..kena taip lagi...kena pulak line tak clear memang hazab r..sudahnya cheqna klik pangkah jela..nak wat camana..bukan tak nak komen tapi keadaan tak mengizinkan...
jadinya cheqna mintak maaf ye.....

25 comments:

  1. oo..hehe.cmne nk buat cheqna nk bg hilang word tu supaya senang org nk komen. ayu pun tak reti nak buat.cheqna leh ajor kan dok?hehe.. ayue baru je berblog nih. :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. http://inacheqna.blogspot.com/2012/01/word-verificationtak-payahlah-ye.html
      cuba g kat link ni...
      =)

      Delete
  2. Salam Cheqna,

    kak Ros pun kadang2 macam tu jugak la Cheqna....banyak kali jugak kak Ros cuba dok taib perkataan tu baru lah betoi....

    ReplyDelete
  3. TQ cheqna sbb tegur. Ayue dah tgk kt setting dh td. dh change doh.Hope Ok lah lepas nie. sebab ade jgk kalau ayu nk kemon kt blog lain pun pernah kena wt WV tu dulu.. mekaseh cheqna erk..

    ReplyDelete
  4. ye cheqna.. kamu dimaafkan..


    haha tetiba kan.. padahal takde kene mengene dengan cerita pon.. hahahah

    ReplyDelete
  5. WV sekarang ada one word tu berselirat dan satu lagi clear cheqna. Itu yg bila kena word berselirat kakak kadang kena type berkali-kali... kalau terus buat pop-up kakak rasa lebih senang tak...

    ReplyDelete
  6. kenkadang lepas WV tu, walaupun kite tak brapa clear dgn huruf2nya, heee~ nasib le, kalo comment tu success, kalo tak success, nak wat lagu mana, heeee~

    ReplyDelete
  7. betul tu cheqna.. kerana kawan-kawan blogger ku syg.. post komen juga.. walau payah..

    p/s : sila buang benda tu.. hehehe.. ;) jgn marah ya kawan-kawan..

    ReplyDelete
  8. same la..kdg-kdg mmg tak paham ape perkataan tu...isshh...

    ReplyDelete
  9. yelah..skrg yg kena wv tu ada 2 words..x brpa nmpk pulak tu

    ReplyDelete
  10. Hiks! Seeloknya, takyah ade verification word. Leceh gak tu.

    ReplyDelete
  11. iols pun tak berkenan ngan word verification tu...
    dah sohih le yg komen tu bukan SPAM kan????

    kekadang kalo dah dua kali type salah - konpem iols abaikan terus...

    ReplyDelete
  12. betul tu cheqna, kengkadang ada masal kalu ada WV tu...
    so jalan penyelesaian adalah klik 'X'...

    ReplyDelete
    Replies
    1. betul tu..dah la mata tk berapa nk nampak pastu asyik salah je...huhu

      Delete
  13. saya pun kadang2 jadi mcm cheqna..bukan tak nak reply tp sbb wv,..kadang2 ok kadang tak..saya dulu mcm tu jugak sejak adik mimi bagi tutorial saya tukar..

    ReplyDelete
  14. sama gak cheqna... nape ekkk ada mcm tu.. susahkan.. hehe...

    ReplyDelete
  15. Cheqna, KC pun kdg2 bermasalah dgn WV tu. dah la tulisan dekat2 .. keliru lak tu.

    ReplyDelete
  16. mata saya selalu tak dapat baca WV tu..hahahhaa..
    sebaiknya, takyah letak WV...

    ReplyDelete
  17. hmm xpernah plak kena camtu.. tapi moon kena masalah lain plak klu nak komen sesetengah blog.. huhu

    ReplyDelete
  18. ckLah pun tumpang minta maaf kepada mereka yang kotak komennya begitu. Ada yang kena kita masukkan alamat emel atau url setiap kali nak komen....jawabnya, hi hi by bye ajelah. Banyak sangat peraturan...tak sempat nak tunngu appear lama2 tu...

    ReplyDelete
  19. ya betul.. gara2 WV juga langsung x dapat nak buka... tulisan tak clear.. baik bujang je... Blogger2 baru kena alert benda ni. kang kecik ati nanti kalau x d comment.. huhu

    ReplyDelete
  20. kadang2 saya tak boleh scrol yg word verification tu langsung....

    ReplyDelete
  21. xpe kak...paham paham...kekadang xkejar update blog kawan kawan..hehe...:)

    ReplyDelete
  22. sama gok.. tapi terai gok sedaya upaya nok tinggalkn komen.. rase dok besh klu baca dok tinggal komenkan..

    ReplyDelete

~ thanks sebab sudi tinggalkan komen.....sayang anda semua......~