Feb 24, 2012

~ kenapa????apa salah cheqna????????~

assalamualaikum
ok..setelah cheqna buat n3 ini maka cheqna mengambil kira la permintaan dan pendapat sahabat2 yang sudi memberikan curahan kepada cheqna..
jadinya blog cheqna berwajah baru dan bertulisan baru...rupa2nya ramai yang tak suka ngan tulisan cheqna sebelum ni...mujur cheqna wat n3 tu..kalau tak..sampai sudah cheqna tak tahu yang tulisan tu tak menyenangkan mata2 anda semua hehehehe...jadi..cheqna tukarla....
tapi...cheqna perasan pas tukar ada satu poblem yang cheqna hadapi
klik untuk pembesaran
blog akak iols ni katanya n3 last dari dia sebulan yang lalu..padahal bila cheqna klik..
lagi sekali klik gambo untuk proses pembesaran
see..last n3 adalah pada 22 Februari 2012...habis camano leh kata last n3 pada sebulan yang lalu???
ni lagi satu mangsa
tekan kat gambo guna mouse untuk beso
last n3 katanya 2 weeks ago..walhal...
last n3 dari mek ni adalah on 17 Februari 2012
nape jadi macam ni??apa salah cheqna???kenapa??mengapa???*feel sambil melutut..tepuk2 dada* lalalala ada sesape tau ke???bantulah cheqna yang lemah ini...kikikiki

14 comments:

  1. sabo2.. pelan2 edit.. tu yg tgh memikir.. nak tuka background tu.. huhuhu

    ReplyDelete
  2. aduh dikk , nie macam dia x update kan .. hurmm pelik juga ..
    tapi akak memang fail sikit bab2 nie .. harap ada yg boleh membantu cheqna nanti ..

    ReplyDelete
  3. selalu gak jadi gitu kat tmpt akak..ingat kawan2 tak update...tapi rupanye lambat detect

    ReplyDelete
  4. kadang2 memang lambat kuar kat list..walaupon lame update

    ReplyDelete
  5. ermm..... terkena sumpahan orang minyakkah?





    hahaha.... aku tak tau. tak pernah kena pulak..

    ReplyDelete
  6. Alahai...YM ni pun baru belajar...
    sorry le dear...takleh nak membantu. Pasal tulisan tu, ekceli...dah lama pasan...hehe..tapi, risau kalo cheqna terasa...so diamkan aje, lagipun bukannya big deal. still boleh baca aper..:)

    ReplyDelete
  7. ntah, akak x kesah bila update yg penting ada dlm bloglist dan rajin balas komen, akak kunjung balik lae,...

    ReplyDelete
  8. HAA...Ade ek kes camtu,
    nape saya tak tau
    ngape?????
    lalalalalla~

    tak teror la cheqna...
    jauh dari kotak fikiran...
    hehehehe~

    ReplyDelete
  9. dah ok ke prob tu ... try tanya pd yg pakar ....suka senang nk baca

    ReplyDelete
  10. upload gambar tak klua2 lagi cheqna..tak leh tengokhuhu tapi akak pun suka tulisan ni

    ReplyDelete
  11. Memang selalu terjadi 'yang bukan2' bila kita buat perubahan pada blog, sampai mama rasa dah malas nak ubah apa2. :(

    ReplyDelete
  12. Kakak lagilah tak tahu cheqna. Tapi setting date pada computer dah buat macam mana boleh jadi gitu eh...

    ReplyDelete
  13. moga dgn pembaharuan ni boleh beri keselesaan kpd rakan2 maya..trkdg kita xdpt memuaskan hati semua org....

    ReplyDelete

~ thanks sebab sudi tinggalkan komen.....sayang anda semua......~